Acasă Telefoane Chinezesti

Vernee X, un nou model de telefon anuntat penntru 2018!

3

Vernee X, un nou model de telefon anuntat penntru 2018! Cei de la Vernee ne-au obisnuit cu destul de multe lansari in 2017, posibil ca acest trend sa se pastreze si anul viitor.

Ma astept ca in curand sa avem direct de la ei si un calendar, stim ca multe companii procedeaza astfel.

Acum, ei ne dezvaluie noul lor model, este vorba despre Vernee XAvem parte si de o prima poza, ni se comunica si o parte dintre specificatiile tehnice. Aflam ca va avea un nou procesor de la MediaTEK, posibil ca acest nou SOC sa fie destul de popular in 2018.

Ne dam rapid seama ca avem de-a face cu un design modern, telefon cu display 18:9. Acest ecran are o diagonala de 6″, nu aflam deocamdata si rezolutia. Ni se specifica totusi ca va fi acelasi display folosit pe Vernee MIX 2.

Daca va uitati cu atentie la poza de mai sus, puteti vedea si 2 camere foto frontale, dar si un LED flash.

Procesorul va fi noul MediaTEK MT6763T Helio P23.  Acest chipset suporta cea mai recenta memorie LPDDR4X și rezoluția de 2K. Foloseste o tehnologie de16nm, este de tip octa-core, Cortex A53. Frecventa maxima de lucru poate ajunge pana la 2.5GHz.

Procesorul lui Vernee X are integrata o placa grafica de tip Mali-G71-MP2. Comparata cu ultima generație, performanța a crescut cu 10%, iar consumul de energie a scazut cu pana la 15%. Helio P23 suporta, de asemenea, rețeaua LTE Cat-7 și 4G VoLTE / ViLTE dual.

Cei de la MediaTEK sustin ca este optimizat special pentru a fi folosit pe telefoanele cu 2 camere principale si suporta chiar si 2 senzori de 13MP. Acestea sunt primele detalii legate de Vernee X, cu siguranta ca in viitorul apropiat vom afla mai multe detalii. Ne intereseaza si capacitatea bateriei, memoria RAM si ROM, partea din spate si diiversele functii cu care ar urma sa vina.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.