Connect with us

Vesti bune daca folosesti Spotify in Romania si sunt putini cei care nu apeleaza la aceasta aplicatie pentru a se bucura de muzica preferata.

Din momentul lansarii sale in 2008, Spotify s-a angajat in procesul de inovatie si investitii pentru a oferi cea mai buna experienta audio pentru utilizatori si pentru artistii si creatorii lor favoriti.

Platforma a deschis in mod constant noi cai prin care fanii si creatorii se pot conecta, prin intermediul unor instrumente precum noul DJ bazat pe Inteligenta Artificiala, experiente comune iubite de fanii nostri, cum ar fi Blend, si introducerea de podcast-uri si continut de carti in format audio.

Dar iata ca a venit momentul sa umble la preturi, desigur ca acestea vor fi mai mari, nu mai mici. Parca este un val de scumpiri in 2023, multe platforme online deja apeland la majorari de preturi, dar putini sunt utilizatorii care nu vor plati diferenta de pret.

Vesti bune daca folosesti Spotify in Romania

Modificam preturile din cand in cand in timp ce continuam sa inovam si sa investim pentru a va oferi cele mai bune experiente de ascultare si un raport calitate-pret imbunatatit. De asemenea, este posibil sa ne ajustam tarifele pentru a tine cont de conditiile locale si pentru a satisface cerintele pietei, oferind in acelasi timp un serviciu de neegalat pentru utilizatori.” – Comunicat Spotify.

Vesti bune daca folosesti Spotify in Romania

Urmeaza acum si partea interesanta! Tarifele raman neschimbate pentru utilizatorii din Romania, tara noastra nefiind afectata de scumpiri. Este oarecum ciudat ca nu au ajustat preturile si la noi, Bulgaria sau alte tari vecine neavand acest noroc.

Noile tarife si tarile in care se aplica: Planul “Premium Individual” costa 10,99 dolari pe luna, in timp ce “Premium Duo” este de 14,99 dolari. Pentru familiile care doresc sa foloseasca Spotify impreuna, exista planul “Premium Family” de 16,99 dolari. Studentii beneficiaza de un plan special, “Premium Student”, la un pret redus de 5,99 dolari pe luna.

Andorra, Albania, Argentina, Austria, Australia, Bosnia and Herzegovina, Belgium, Bulgaria, Brazil, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Cyprus, Denmark, Ecuador, Estonia, Spain, Finland, France, United Kingdom, Greece, Guatemala, Hong Kong, Croatia, Indonesia, Ireland, Israel, Iceland, Italy, Lithuania, Luxembourg, Latvia, Monaco, Montenegro, North Macedonia, Malta, Mexico, Netherlands, Norway, New Zealand, Peru, Portugal, Serbia, Sweden, Singapore, Slovenia, Slovakia, San Marino, Thailand, Türkiye, United States, Kosovo.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!