Connect with us

Stiri despre telefoane

Adio update la Android 14 pentru aceste telefoane Samsung

Published

on

Adio update la Android 14 pentru aceste telefoane Samsung, dar nu este o problema mare, cred ca una inexistenta pentru o buna parte a posesorilor. Pot “supravietui” foarte bine si cu versiunea 13, chiar 12. Este adevarat ca nu vor mai primi unele optimizari, dar oricum, nu ar fi fost esentiale sau sa imbunatateasca major experienta de utilizare.

Nici graba mare nu este pentru telefoanele Samsung ce vor fi compatibile cu noua versiune a sistemului de operare, Android 14 urmand sa soseasca abia spre finalul acestui an. Si va aduce cu el inclusiv noua interfata One UI 6.0.

Producatorul a dezvaluit in 2022 ca anumite modele (cele flagship) de dispozitive vor beneficia de actualizari importante ale sistemului de operare Android pentru o perioada de patru ani, adica vor avea acces la patru generatii ale interfetei utilizator One UI.

Advertisement

Adio update la Android 14 pentru aceste telefoane Samsung

Conform sursei, iata care sunt terminalele mobile si tabletele care nu vor mai primi o actualizare la noua versiune Android 14, insa vor beneficia in continuare de update-uri de securitate:

Telefoane Samsung:

Galaxy S10 Lite
Galaxy S20 FE
Galaxy S20
Galaxy S20+
Galaxy S20 Ultra
Galaxy Note 10 Lite
Galaxy Note 20
Galaxy Note 20 Ultra
Galaxy Z Flip (LTE)
Galaxy Z Flip (5G)
Galaxy Z Fold 2
Galaxy A22 (LTE)
Galaxy A22 (5G)
Galaxy A32 (LTE)
Galaxy A32 (5G)
Galaxy A51
Galaxy A71
Galaxy Tab A8
Galaxy Tab A7 Lite
Galaxy Tab S6 Lite (2020)
Galaxy Tab S7
Galaxy Tab S7+

Observati ca printre ele sunt inclusiv 2 telefoane pliabile, dar si foste flagship, ma refer la cele aprute in 2020, seria S20 si Note 20. Acestea inca mai sunt disponibile noi, sigilate, inclusiv in Romania. Desi sunt pe piata de 3 ani de zile, in momentul aparitiei, Samsung nu ne promitea 4 ani de actualizari majore pentru telefoanele considerate varf de gama.

Advertisement

Adio update la Android 14 pentru aceste telefoane Samsung

Dar chiar si asa, sunt convins ca doritorii vor putea instala versiuni customizate sau unele ce nu provin din surse oficiale. Desigur, asta implica ceva cunostinte in domeniu sau acces root.

Citeste acum si:

Aceasta este cea mai tare tableta din lume, Galaxy Tab S9 Ultra

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171