Connect with us

Stiri despre telefoane

Vivo si Transsion vor lansa primul telefon rulabil in 2024

Published

on

Vivo si Transsion vor lansa primul telefon rulabil in 2024, asta in conditiile in care sincer sa fiu, ma asteptam ca Samsung sa scoata pe piata asa ceva. Insa, este numai o stire ce a aparut in China si se mai pot intampla multe pana anul viitor.

Dar este surprinzator ca apare din nou numele Trannsion, cei ce se ocupa de branduri precum Tecno sau Infinix, dar si iTel.

Ce inseamna un ecran derulabil sau rulabil? Simplu spus, este un panou care se poate extinde sau contracta la comanda. Astfel, utilizatorii vor putea beneficia de un display mai mare atunci cand au nevoie de el si de unul mai mic atunci cand portabilitatea este mai importanta.

Advertisement

Transsion a prezentat deja un concept in aceasta directie, un telefon care isi poate modifica dimensiunea ecranului de la 6,55 inci la 7,11 inch in doar 1,3 secunde. Acesta nu este doar un truc vizual; ecranul ofera o rezolutie de 2296×1596 pixeli si o densitate de 388 PPI.

Primul telefon rulabil in 2024, dar posibil la un pret urias

Ar fi mai atractiv in comparatie cu un pliabil actual? Personal cred ca da, dar depinde mult de cat de rezistent va fi acest ecran si cat de sensibile sau pretentioase vor fi mecanismele.

Advertisement

 

Desi nu exista informatii concrete despre sursa panourilor pentru aceste ecrane derulabile, zvonurile sugereaza ca Vivo ar putea colabora cu BOE sau Samsung Display. BOE pare a fi foarte interesat de aceasta colaborare, potrivit unor surse din industrie.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des