Connect with us

Producatorul necunoscut la noi care a reusit vanzari record si conform celor de la canalys.com, a trecut chiar si peste Huawei, Vivo sau Honor! Am mai discutat aici despre modelele produse de catre aceasta corporatie, unele care ajung extrem de rar in Romania.

Este vorba despre Transsion Holdings, cu sediul in Shenzhen, producator chinez de telefoane mobile. Acesta chiar a reusit sa fie lider de piata in Africa in anul 2017, avand cele mai mari vanzari de telefoane mobile. Compania comercializeaza telefoane mobile in Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est, Asia de Sud si America Latina.

Tecno Phantom X2 PRO:

Producatorul necunoscut la noi care a reusit vanzari record

Daca tot nu va spune nimic acest nume, aflati ca aceasta corporatie produce Infinix, Tecno si iTel. Dar aflati si ca Transsion a reusit sa vanda 22,7 milioane de telefoane in al doilea trimestru al anului 2023, ajungand astfel la o cota de 9% pe piata globala.

Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand a livrat 18,5 milioane de unitati si avea o cota de piata de 6%, compania a inregistrat o crestere substantiala de aproape 22%.

Producatorul necunoscut la noi care a reusit vanzari record

Cum au reusit sa creasca atat de mult? Strategia lor a fost una bine gandita si se pare ca a dat roade. Au renuntat la telefoanele super ieftine, cele pentru mase si au inceput sa se concentreze pe modele usor mai avansate. Dar in acelasi timp, au stiut ca nu trebuie sa umble foarte mult la preturi si nici nu au facut-o.

Producatorul necunoscut la noi care a reusit vanzari record

Sunt singurii care au in portofoliu un model pliabil cu procesor MediaTEK, sensibil mai accesibil fata de un Snapdragon. Si in rest, puteti cauta pe internet (sau aici) restul telefoanelor Infinix sau Tecno.

Daca ne intoarcem putin asupra clasamentului de mai sus, observam suprematia Samsung, cu 10 milioane de livrari peste Apple, la nivel global. Urmeaza Xiaomi (cu tot cu Poco) si OPPO ce include OnePlus. Dar daca dati atentie coloanei de la final, veti observa un declin anual ce apare in dreptul tuturor!

Citeste acum si:

Numai 600 lei, telefon cu display 90Hz si sunet stereo

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!