Connect with us

Tribunalul din Mannheim, Germania, a dat castig de cauza celor de la Nokia intr-un litigiu pe care-l are cu VIVO, privind brevetele. Contenciosul se refera la un brevet esential de standard (SEP) Nokia 4G si ar putea duce la retragerea VIVO de pe piata germana.

Nokia a mai obtinut victorii in instanta impotriva celor de la Oppo si OnePlus, ceea ce a dus la oprirea comercializarii telefoanelor produse de aceste doua companii. VIVO a dat publicitatii o declaratie oficiala in care confirma ca va intrerupe vanzarea si promovarea produselor in Germania. Compania este pregatita sa conteste hotararea judecatoreasca si continua sa discute un nou acord de proprietate intelectuala cu Nokia.

vivo

Declaratia celor de la VIVO:

“VIVO respecta in intregime proprietatea intelectuala si se angajeaza in inovatie continua prin cercetare si dezvoltare cuprinzatoare. In ultimii ani, vivo a incheiat acorduri de licentiere reciproca cu numeroase companii de top. Am negociat cu Nokia pentru reinnoirea licentelor reciproce, dar pana acum nu am putut ajunge la un acord. Suntem ferm convinsi ca Nokia nu si-a indeplinit obligatia de a oferi o licenta cu conditii “FRAND” (corecte, rezonabile si nediscriminatorii) pana in prezent.”

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!