Acasă Telefoane Chinezesti

Vivo Xplay 5 va fi primul telefon din lume cu 6GB RAM si scor urias in AnTuTu

2
nofollow

Vivo Xplay 5 va fi primul telefon din lume cu 6GB RAM si scor urias in AnTuTu  – Vivo a anuntat deja oficial, in data de 1 martie vor scoate pe piata primul telefon din lume cu nu mai putin de 6GB memorie RAM, modelul Xplay 5.

Vivo Xplay 5 va fi dotat pe lanca cei 6GB RAM si cu un procesor de TOP Qualcomm Snapdragon 820 ce trage dupa el alte super caracteristici tehnice, un ecran mare cu o rezolutie QHD si diagonala de 6″, camera de 16MP cu posibilitatea de captura video 2160p si secundara ca senzor de 8MP, baterie cu o capacitate de de 4300 mAh si ruland sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

gg Vivo Xplay 5 va fi primul telefon din lume cu 6GB RAM si scor urias in AnTuTu

Ne mai intampina si sistem audio Hi-Fi 3.0 audio, display curbat spre ambele margini ca in stilul modelului S7 Edge de la Samsung dar mai mult ca sigur ca acest Vivo Xplay 5 nu va avea totusi un pret mic, chiar daca este produs de o firma ce nu are multe modele de telefoane in portofoliu.

io Vivo Xplay 5 va fi primul telefon din lume cu 6GB RAM si scor urias in AnTuTu

CITESTE SI:  Noul Ulefone S10 PRO, pret mic si cateva pareri

Avand in vedere ca vorbim de 6GB RAM si de un scor in AnTuTu de peste 160.000 puncte, ma astept ca acest terminal sa ruleze impecabil chiar daca nu vorbim despre o firma cu traditie si se pare ca va avea parte de incarcare solara!

we Vivo Xplay 5 va fi primul telefon din lume cu 6GB RAM si scor urias in AnTuTu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here