Connect with us

Telefoane Chinezesti

Vivo Xplay 5 va fi primul telefon din lume cu 6GB RAM si scor urias in AnTuTu

Published

on

Vivo Xplay 5 va fi primul telefon din lume cu 6GB RAM si scor urias in AnTuTu  – Vivo a anuntat deja oficial, in data de 1 martie vor scoate pe piata primul telefon din lume cu nu mai putin de 6GB memorie RAM, modelul Xplay 5.

Vivo Xplay 5 va fi dotat pe lanca cei 6GB RAM si cu un procesor de top Qualcomm Snapdragon 820 ce trage dupa el alte super caracteristici tehnice, un ecran mare cu o rezolutie QHD si diagonala de 6″, camera de 16MP cu posibilitatea de captura video 2160p si secundara ca senzor de 8MP, baterie cu o capacitate de de 4300 mAh si ruland sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

gg

Ne mai intampina si sistem audio Hi-Fi 3.0 audio, display curbat spre ambele margini ca in stilul modelului S7 Edge de la Samsung dar mai mult ca sigur ca acest Vivo Xplay 5 nu va avea totusi un pret mic, chiar daca este produs de o firma ce nu are multe modele de telefoane in portofoliu.

Advertisement

io

Avand in vedere ca vorbim de 6GB RAM si de un scor in AnTuTu de peste 160.000 puncte, ma astept ca acest terminal sa ruleze impecabil chiar daca nu vorbim despre o firma cu traditie si se pare ca va avea parte de incarcare solara!

we

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Apostoiu Mihai Gabriel

    februarie 23, 2016 at 16:00

    Dacă costa 1009 lei iau și eu unu cu toate ca e prea mare pt mine de 6″

  2. Pruteanu Ionel

    februarie 23, 2016 at 16:43

    Vivo e marca chinezeasca însă cu preturi destul de mari, o sa fie cel puțin 700 euro la aceste caracteristici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des