Connect with us

Telefoane Chinezesti

Vkworld S9 vine in curand cu display OLED curbat

Published

on

Vkworld S9 vine in curand cu display OLED curbat, telefon despre care am mai discutat la finalul anului 2017. De data aceasta, exista noi informatii oficiale, avem la dispozitie cateva specificatii tehnice si o poza oficiala.

Desi in comunicatul de presa si intr-una dintre pozele atasate ni se specifica “display flexibil”, termenul este folosit eronat si cred ca intentionat.

Iata si poza cu acest display pe care cei de la Vkworld au trimis-o catre presa:

Advertisement

Vkworld S9 vine in curand cu display OLED curbat

Telefonul nu va arata asa cum vedeti mai sus, este o incercare a companiei de a impresiona. In schimb, Vkworld S9 seamana foarte mult cu un Samsung Galaxy S9 si se pare ca va avea un display de foarte buna calitate.

Ei spun ca va fi un OLED, in imaginea trimisa tot de catre companie, obsrvam ca apare scris AMOLED, cred ca asa va fi. Vkworld S9 nu ar fi primul terminal chinezesc ce foloseste un display curbat, cei de la Elephone au deja asa ceva pe modelul U sau U PRO.

Advertisement

Vkworld S9 vine in curand cu display OLED curbat

Vkworld S9 apare in imaginea de mai sus, de acolo aflam rezolutie WQHD 2560×1440 pixeli si o diagonala de 5.99″. Observam ca este un display curbat, colturi rotunjite si margini inguste.

Din pacate, nu cunoastem mai multe detalii dar este posibil sa le aflam in curand. Sa nu uitam ca au trecut deja cateva luni de cand cei de la Vkworld ne tot promit acest telefon.

In prezent, exista in magazine modelul Vkworld S8, telefon cu dotari foarte bune si pret atractiv.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ioto14

    martie 5, 2018 at 16:25

    Posibil sa il tina in teste mai mult timp ca sa se asigure ca nu o sa intampine probleme , ceace nu e un lucru rau

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des