Acasă Tutoriale telefon 2020 Ce are inauntru? Episodul 4, boxa Bluetooth

Ce are inauntru? Episodul 4, boxa Bluetooth

3

Ce are inauntru? Episodul 4, boxa Bluetooth – Sunt o multime de modele pe piata. Unele mai scumpe si mai performante, unele cu protectie contra apei, mai mari sau mai mici, gasim si modele accesibile care costa destul de putin.

Toate functioneaza insa pe acelasi principiu si au aceleasi piese in componenta. Am desfacut pentru acest articol, un model destul de bun, produs de o companie mai mult decat ok.

Discutam despre Divoom Airbeat-10, costa la ora actuala 99 lei in cadrul magazinului eMag. Sunt unele boxe Bluetooth care trec si de 3000 de lei! Divoom Airbeat-10 este destul de micuta, insa galagioasa, rezistenta si extrem de bine construita. Are inauntru un difuzor de 3W.

In interior, are o placa de baza destul de complicata, acolo intalnim si modulul Bluetooth dar si amplificatorul audio. In poze, veti observa si invelisul cauciucat care-i ofera protectie contra apei, acumulatorul, microfonul, butoanele si restul componentelor.

Iata pozele:

Citeste si restul articolelor din seria “Ce are inauntru?

3 COMENTARII

  1. Pentru cine are un picuț de răbdare, poate să scoată placa de baza a (mini-)boxei și să o bage într-o boxă veche care conține doar difuzorul (boxă pasivă, fără amplificator). Nu contează că difuzorul are putere mai mare, de auzit se va auzi mai clar. Ar fi fain pentru “salvarea” unor boxe vechi.
    Mai complicat ar fi 2 module (plăci de baza) și 2 boxe, ca să fie stereo(!), dar nu știu dacă se poate face – mă refer în varianta super-simplistă, fără de nici un fel de intervenție în circuite, decît cîteva lipituri simple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here