Acasă Stiri Android Si Noutati Vodafone dezvaluie deja pretul pentru Samsung Galaxy S8

Vodafone dezvaluie deja pretul pentru Samsung Galaxy S8

4

Vodafone dezvaluie deja pretul pentru Samsung Galaxy S8, asta s-a intamplat nu la noi in Romania ci in Cehia, acolo telefonul telefonul va costa in jur de 820 euro varianta standard si aproape 950 euro pentru varianta Samsung Galaxy S8 +, preturi cam mari, asa cum preconizam si in acest articol, acolo dadeam pretul in USD.

Posibil si la noi in tara Samsung Galaxy S8 ce va fi lansat chiar maine sa aiba parte de acelasi pret destul de piperat, indiferent daca este vorba de oferta celor de la Vodafone sau alta retea ori magazin. Desigur ca vor fi si oferte impreuna cu un abonament, caz in care vom plati telefonul dublu sau mai mult.

Daca ne gandim ca varianta precedenta a fost lansata cu un pret de aproximativ 700 euro, observam ca cei de la Samsung nu au reusit totusi sa tina de preturi si probabil ca acest aspect sa fie bine justificat prin specificatii si dotari. 820 euro inseamna in jur de 3700 lei, sum care nu este de neglizat, sunt practic doua salarii minime pe economie si inca ceva! Stirea originala apare AICI, puteti folosi google translate.

La aceasta ora nu mai are niciun rost sa mai facem speculatii referitoare la acest Samsung Galaxy S8 deoarece mai sunt cateva ore pana cand vom afla absolut tot ce trebuie sa stim despre el, ma astept inclusiv la clipuri de unboxing ce deja au fost facute de catre marile site-uri dar nu pot fi facute publice pana cand telefonul nu este prezentat oficial. Nu ar fi o noutate, mereu se intampla asta si LG G6 este cea mai buna dovada.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here