Acasă Telefoane Chinezesti VOTO X6 Performante Mari Pret Mic

VOTO X6 Performante Mari Pret Mic

0
nofollow

VOTO X6 Performante Mari Pret Mic

VOTO X6 este un super telefon cu super pret, phablet ce poate fi comandat pri intermediul diverselor siteuri din China. Telefonul chinezesc mi-a atras atentia in primul rand datorita specificatiilor tehnice foarte bune si a pretului foarte bun. Astfel, contra sumei de 800 de lei puteti cumpara un telefon ce in romania ar avea un pret dublu.

xvoto-x6 VOTO X6 Performante Mari Pret Mic

Si vorbim despre specificatii tehnice precum procesor octa core tactat la 1.7 GHz, 2GB RAM, 32 GB spatiu de stocare, ecran de 5.5 inci cu rezolutia 1920 x 1080 de tip IPS dar si de o carcasa spate realizata din piele.

jkfrectnui VOTO X6 Performante Mari Pret Mic

Camera principala a telefonului VOTO X6 are un senzor de 13 MP, cea secundara de 8 MP, ca GPU foloseste un Mali 450, grosimea este de 8.8 mm iar greutatea de 166 g.

Oferta poate fi vazuta AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here