Acasă Stiri Android Si Noutati Top 5 Boxe Portabile Bluetooth Pentru Telefon

Top 5 Boxe Portabile Bluetooth Pentru Telefon

1

Top 5 Boxe Portabile Bluetooth Pentru Telefon

Boxele portabile ce se conecteaza la telefon/tableta prin bluetooth sunt utile atunci cand doresti sa amplifici sunetul micutului difuzor cu care este dotat gadgetul dau si nu ai nevoie de un sistem de sonorizare complex si puternic.

Avantajele sunt destule: conectivitate fara cabluri, autonomie a bateriei destul de mare, dimensiuni reduse, sunet destul de puternic si clar, conexiune rapida, etc.

Pentru cei ce cauta astfel de boxe portabile ce se conecteaza prin bluetooth, am sa fac un top 5 al celor mai accesibile dispozitive de acest gen. Si cei de la E-Boda sau Allview vand astfel de dispozitive insa de data aceasta am sa merg pe nume ceva mai consacrate.

5 – Boxa portabila Philips

Disponibila in mai multe culori, boxa portabila de la Philips are probabil cel mai bun raport calitate/pret.

998708475-38025384tcb dfasjkvn Top 5 Boxe Portabile Bluetooth Pentru Telefon

Are dimensiunile 65 x 80 x 62, se incarca direct prin USB, puterea este de 2 W, are o greutate de doar 134 g, autonomie de 8 ore si este compatibila cu majoritatea telefoanelor de pe piata.

Boxa bluetooth portabila de la Philips costa 73.99 lei.

4 – Boxa portabila bluetooth Canyon

Desi are un pret asemanator cu cel al boxei Philips, cea de la Canyon este ceva mai dotata, putin mai performanta si cu un design mai modern. 

ewdjwndbdfla465p98q2dhnpacixv; Top 5 Boxe Portabile Bluetooth Pentru Telefon

Are o putere de 3 W, conectivitate WiFi si bluetooth, microfon integrat, o raza de actiune de 10 m si acumulator de 300 mAh.

Pretul este de 79.99 lei.

3 – Boxa portabila bluetooth Blaupunkt

Firma Blaupunkt aduce o boxa portabila de calitate cu conectivitate Bluetooth, suport radio FM, putere de 3 W, 160 de grame greutate si un acumulator cu o capacitate mare de 800 mAh.

945603idmvbdksoe Top 5 Boxe Portabile Bluetooth Pentru Telefon

Boxa portabila de la Blaupunkt costa 139.99 lei.

2 – Boxa portabila Rapoo A3060

Pe langa designul placut si constructia partiala din metal, boxa bluetooth de la Rapoo este dotata si cu conectivitate WiFi, dispune de o baterie de 550 mAh, are functie de comutare intre muzica si apeluri si o putere RMS de 2.5 W.

bclu;arie3 Top 5 Boxe Portabile Bluetooth Pentru Telefon

Pretul sau este de 199.99 lei.

1 – Boxa Portabila VOOMBOX TRAVEL

Este boxa ideala pentru exterior oferind protectie la ploaie, praf si socuri ! Este dotata si cu un radiator pasiv ce genereaza un bass impresionant in comparatie cu dimensiunea boxei, puterea RMS fiind de 4 W, peste toate celelalte boxe prezentate pana acum.

j;oihlfyhrtsedfz Top 5 Boxe Portabile Bluetooth Pentru Telefon

Are un acumulator de 550mAh, o greutate de 312 g si este perfecta pentru terase, gradini sau spatii mai mari.

Pretul boxei VOOMBOX TRAVEL este de 179.99 lei.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here