Connect with us

WhatsApp aduce o functie ceruta de multi utilizatori si asta se va intampla intr-un timp foarte scurt, deja este disponibila pentru un numar restrans de utilizatori. Conform sursei, ne mai despart numai cateva saptamani pana cand va fi gata la nivel global.

Ca de fiecare data, va spun ca pentru a profita la maxim de toate noutatile pe care o aplicatie le implementeaza, este esential ca aceasta sa fie mereu actualizata la zi.

Compania va implementa o imbunatatire majora care a fost mult asteptata de catre utilizatorii sai, este vorba despre suportul pentru partajarea videoclipurilor in calitate HD. Aceasta actualizare are ca scop imbunatatirea experientei utilizatorilor atunci cand trimit si primesc videoclipuri prin intermediul aplicatiei WhatsApp.

Inainte de acest update, utilizatorii WhatsApp se confruntau cu o limitare semnificativa in ceea ce priveste calitatea videoclipurilor partajate. Materialele trimise prin intermediul aplicatiei erau automat comprimate, rezultand o pierdere notabila a detaliilor si claritatii, trebuie sa recunoastem ca este un aspect neplacut si de multe ori, fisierele erau slabe calitative.

WhatsApp aduce o functie ceruta de multi utilizatori, media in HD

Cu noul update, utilizatorii vor putea trimite videoclipuri cu o rezolutie de pana la 1080p, o crestere substantiala fata de actuala limita de 640 x 640 pixeli. Acest lucru se traduce printr-o capacitate sporita de a distribui clipuri cu detalii mai multe si o claritate vizibila.

WhatsApp aduce o functie ceruta de multi utilizatori, media in HD

O alta caracteristica a noului update este posibilitatea de a trimite fisiere video de dimensiuni mai mari. Acest lucru vine in ajutorul celor care vor sa distribuie clipuri video mai lungi, cum ar fi cele de la evenimente speciale.

In momentul de fata, WhatsApp reduce calitatea originala a videoclipurilor la o versiune standardizata. Insa, cu aceasta noua functie de video HD, nivelul de compresie va fi redus, oferind astfel utilizatorilor o experienta de vizionare mult mai captivanta.

WhatsApp a fost creat in 2009 de catre Jan Koum si Brian Acton, doi fosti angajati ai Yahoo. In 2014, Facebook a cumparat aplicatia pentru suma de 19 miliarde de dolari, cea mai mare achizitie a companiei pana in acel moment.

Citeste acum si:

TOP 10 cele mai performante telefoane in iunie 2023

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!