Connect with us

Stiri despre telefoane

WhatsApp implementeaza in curand functia de screen sharing

Published

on

WhatsApp implementeaza in curand functia de screen sharing, aceasta se pare ca va sosi mai intai pe telefoanele cu Android. Este ceva inspirat din platformele de videoconferinta orientate catre telemunca, precum Zoom sau Microsoft Teams.

Functia este reprezentata printr-un simbol al unui telefon cu o sageata iesind din el, situat langa alte instrumente consacrate precum schimbarea camerei, oprirea sunetului si dezactivarea video, acestea aparand in zona inferioara a apelurilor efectuate prin WhatsApp.

Cand apesi pe noul simbol, ti se va solicita sa confirmi daca doresti sa “Initiezi inregistrarea sau difuzarea cu WhatsApp?”, alaturi de o notificare care precizeaza faptul ca aplicatia va putea accesa orice parole, imagini sau informatii bancare pe care le afisezi.

Advertisement

Daca esti de acord cu acest aspect, tot ce ramane de facut este sa selectezi optiunea “Start now”. Partajarea ecranului poate fi oprita in orice moment al apelului.

Exista insa limitari: s-ar putea sa nu functioneze pe dispozitive Android mai vechi, pe apeluri de grup de dimensiuni mai mari sau cu persoane care nu au descarcat cea mai recenta versiune WhatsApp.

In momentul de fata, aceasta optiune este disponibila doar pentru un grup select de testeri beta pe Android (versiunea 2.23.11.19), urmand a fi extinsa pentru mai multi utilizatori in urmatoarele saptamani.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des