Connect with us

Stiri despre telefoane

WhatsApp introduce functia de coduri secrete

Published

on

WhatsApp introduce functia de coduri secrete si se pare ca va aparea in curand in aplicatie. Tot ce trebuie sa facem este sa ne asiguram intotdeauna ca rulam cea mai recenta varianta. Acum, sa vedem ce inseamna noua caracteristica si la ce ne ajuta.

Aplicatia de mesagerie instant, detinuta de Facebook, testeaza o noua functie care promite sa schimbe modul in care utilizatorii interactioneaza cu conversatiile blocate. Aceasta functie, numita “coduri secrete”, este acum disponibila pentru un numar limitat de utilizatori, majoritatea folosind telefoane cu Android.

Pana acum, daca doreai sa blochezi o conversatie in WhatsApp, aceasta era ascunsa din lista principala de chat-uri. Pentru a accesa conversatia, trebuia sa navighezi in partea de sus a listei si sa cauti pe acolo. Ulterior, era necesar sa deblochezi conversatia folosind autentificarea. Aceasta metoda nu era tocmai eficienta, in special daca aveai un numar mare de conversatii blocate.

Advertisement

WhatsApp introduce functia de coduri secrete

Noua functie coduri secrete vine ca un raspuns la aceasta problema. Cei ce au aplicatia instalata, vor avea posibilitatea de a seta un cod unic pentru fiecare conversatie blocata. Acest cod poate fi introdus in bara de cautare a aplicatiei, facilitand astfel gasirea conversatiei dorite. Desigur, chiar si dupa introducerea codului, populara aplicatia va solicita autentificarea  pentru a accesa conversatia.

WhatsApp introduce functia de coduri secrete

Acest cod secret poate fi un cuvant sau chiar un emoji. WhatsApp recomanda ca acest cod sa fie usor de memorat, dar suficient de complex pentru a nu fi ghicit usor.

Desi functia este inca in stadiul beta, ea a fost deja implementata in versiunea 2.13.21.9 a aplicatiei, conform surselor. Cu toate acestea, nu exista inca un calendar oficial pentru lansarea acestei functii la nivel global.

Advertisement

Un aspect care inca nu a fost abordat de WhatsApp se refera la disponibilitatea acestei functii pe dispozitivele asociate, cum ar fi tablete sau computere. In prezent, functia de blocare a conversatiilor este disponibila doar pe gadgetul principal.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des