Connect with us

Stiri despre telefoane

WhatsApp nu se mai opreste din functiile noi, inca una vine

Published

on

In ultima perioada, aplicatia WhatsApp este foarte activa in a ne oferi caracteristici noi si avansate. Poate cea mai ceruta si cea mai asteptata este cea sosita saptamana trecuta, aflam atunci ca in sfarsit, avem posibilitatea de a folosi acelasi cont pe 4 telefoane mobile.

Acum, ni se pregateste o alta functie care deja se afla in teste si in versiune beta, disponibila deja pe conturile unor utilizatori. Aceasta implica optiunea de a distribui automat modificarile de stare de pe WhatsApp pe Facebook, sub forma de povesti (postari de tip stories).

Nu stiu cine si de ce ar vrea cineva sa faca asta, mai important este ca dezvoltatorii acestei aplicatii aduc constant noi update-uri. Desigur, pentru a avea acces la acestea, trebuie sa va asigurati intotdeauna ca rulati cea mai recenta versiune disponibila in magazinul de aplicatii, Google Play pentru Anddroid.

Advertisement

WhatsApp actualizare

De subliniat ca partajarea automata a statusurilor pe Facebook este prezenta si in versiunea stabila, insa utilizatorul are de parcurs mai multi pasi pana sa ajunga la ea. Intr-un viitor foarte apropiat, partajarea se va putea face si automat, va fi suficienta o configurare initiala si atat.

Ramane de vazut cand va sosi noua actualizare, dar s-ar putea sa nu dureze prea mult, avand in vedere ritmul in care WhatsApp a adaugat noi functionalitati in ultima perioada.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des