Connect with us

Schimba rapid fundalul plictisitor cel standard – Desi nu este o aplicatie care sa exceleze la nivel de customizare, WhatsApp pune la dispozitia utilizatorilor si o serie de modificari la nivel UI (interfata de utilizator).

Am sa va arat in continuare cum puteti modifica fundalul conversatiilor, adica sa scapati de acel negru monoton si de verdele inchis, culori prezente in mod standard.

Fie ca este vorba de a tine legatura cu prietenii, familia sau colegii de munca, aceasta aplicatie ne ofera posibilitatea de a schimba fundalul conversatiilor, permitandu-ne in acest mod sa adaugam o nota personala fiecarei discutii.

Si ai de unde alege, sunt destule imagini presetate si impartite pe categorii, poti chiar sa schimbi nivelul de luminozitate al fundalului sau daca vreti, puteti sa-i spunem wallpaper. Acesta poate fi setat individual si sa fie altul in functie de persoana cu care comunicam sau un grup.

De exemplu, cand vorbesti cu sotia sau prietena, poti seta un fundal cu o imagine care are o semnificatie speciala pentru voi doi. Cand discuti cu seful, poti alege un fundal mai formal sau minimalist, care sa reflecte natura profesionala a conversatiei.

Daca ai un grup cu prietenii in WhatsApp, poti seta un fundal amuzant si pentru discutiile cu cel mic, poti alege un fundal colorat sau cu personajele sale preferate din desene animate. Ati prins ideea, iata ce este de facut, dureaza chiar putin. Dar nu uitati sa aveti mereu aplicatia actualizata, dezvoltatorul adauga constant noi caracteristici.

Cauta persoana sau grupul, apasa pe cele 3 puncte suprapuse din partea dreapta si apoi pe fundal. Se va deschide o noua fereastra (vedeti in ultima captura). Aceasta reprezinta fundalul standard si acum fie il schimbam, fie diminuam sau crestem luminozitatea.

WhatsApp, schimba rapid fundalul plictisitor, cel standard

Daca apasam pe “Schimbati”, vom vedea o noua pagina cu imagini de fundal impartite in cateva categorii. Deschise la culoare, inchise, culori uniforme sau posibilitatea de a seta o imagine din galeria telefonului.

WhatsApp, schimba rapid fundalul plictisitor, cel standard

Tot ce ne ramane de facut acum este sa alegem poza preferata si sa o customizam asa cum ne place. Retineti ca nu se aplica tuturor contactelor, modificarile sunt individuale.

WhatsApp pregateste o noua actualizare ce va aduce in curand si posibilitatea de a incarca si partaja imagini la rezolutie inalta. Aceasta noua functie va fi implementata in versiunea 2.23.12.13 pentru Android.

Citeste acum si:

Cum a pierdut 700 de lei in 3 luni Samsung A54!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!