Connect with us

Stiri despre telefoane

WhatsApp, schimbare majora, cea mai importanta de pana acum

Published

on

WhatsApp, schimbare majora, cea mai importanta de pana acum

Foarte mult am scris in ultima perioada despre aplicatia WhatsApp, una ce a tot anuntat schimbari, mai mult sau mai putin importante.

Dar acum pare sa vina cea mai importanta dintre toate, informatia fiind recent descoperita in codul sursa a celei mai recente versiuni beta a aplicatiei pentru telefoanele Android.

Teoretic, asta inseamna ca se fac teste si ca ar trebui sa fie disponibila celor peste 2 miliarde de persoane care utilizeaza aceasta aplicatie, una dintre cele mai populare din lume.

Advertisement

Aceasta noua versiune va oferi posibilitatea de a folosi nume de utilizator la inregistrare, in loc sau introduci numarul de telefon, o schimbare ce ar putea imbunatati protectia intimitatii utilizatorilor.

WhatsApp, schimbare majora, cea mai importanta de pana acum

Nu este clar daca numele de utilizator va fi doar o optiune sau va deveni o obligatie pentru utilizatori in momentul in care se vor inregistra.

De asemenea, momentan nu se stie cum va influenta acesta procesul de autentificare – daca va fi suficient numele de utilizator impreuna cu o parola / PIN sau daca acesta va avea doar rol in gasirea si adaugarea contactelor, fara implicatii in procesul de autentificare.

Advertisement

Recent, aplicatia a introdus posibilitatea de a edita mesajele sau de a bloca anumite conversatii. WhatsApp a fost lansata in 2009 de Jan Koum si Brian Acton, fosti angajati ai Yahoo.

In 2014, Facebook a achizitionat-o pentru 19 miliarde de dolari, facand-o cea mai mare achizitie a companiei pana in acel moment. De-a lungul anilor, WhatsApp a introdus numeroase functii noi, inclusiv apeluri vocale si video, criptare end-to-end, si posibilitatea de a trimite documente.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des