WhatsApp Va Primi Functie De Apeluri Vocale

WhatsApp Va Primi Functie De Apeluri Vocale – Daca se va intampla asta, lucrurile se vor schimba intr-o oarecare masura deoarece  WhatsApp este o aplicatie cu o popularitate uriasa (peste 450.ooo de utilizatori lunar) ce ar putea inlocui cu succes functia de apelare vocala oferita de operatorii de telefonie mobila fara sa platim ceva in plus.

Pentru cine nu stie, la sfarsitul lunii februarie a acestui an, Mark Zuckerberg a anuntat printr-un comunicat oficial ca a ajuns la un acord cu compania din spatele WhatsApp pentru preluarea afacerii contra sumei de 19 miliarde de dolari.

whatsapp_translate

Conform www.wpcentral.com deja se lucreaza la aceasta functie, termeni precum “Inchide” “Telefon primit” sau “Telefon dat” sunt deja implementati.

Articolul continua dupa reclama:

Apeluri vocale vom avea cu siguranta pe WhatsApp, chiar CEO-ul companiei (Jan Koum) anuntand acest lucru in cadrul Mobile World Congress desfasurat in  Barcelona anul acesta, insa nu a precizat si o data exacta.

CITESTE SI:  MWC 2017, lansarea telefonului LG G6, live streaming si detalii

Ciudat este si ca Facebook, companie ce detine de fapt aplicatia WhatsApp a implementat zilele acestea o functie similara disponibila in Facebook Messenger.

 

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Mondo HD O Tableta Ieftina De La Evolio

Mondo HD Tablete Ieftina De La Evolio Firma Evolio isi imbunatateste astazi...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *