Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy A33 5G, baterie mare si incarcare slabuta

Published

on

Samsung Galaxy A33 5G a mai primit o serie de certificari, bun prilej pentru a afla cateva detalii ce tin de acumulator si de viteza de incarcare. Astfel, conform FCC (Federal Communications Commission / agentie din SUA), telefonul va fi dotat cu un acumulator ce are o capacitate de 5000 mAh.

Destul de ok pana acum, mai putin ok ar sta pe partea de acumulare a energiei. Astfel, noul Samsung Galaxy A33 5G va suporta maxim 25W, destul de putin pentru anul 2022 si in comparatie cu competitorii. Insa, este ceva intalnit destul de des la Samsung, putine dintre telefoanele lor stau bine la acest capitol.

Conform randarilor, A33 va adopta liniile de design deja cunoscute si vazute inclusiv pe modelele mai vechi sau pe A53, smartphone asteptat in primavara acestui an. Din pacate si cu toate ca nu este un flagship, sursele spun ca nu va fi dotat cu un slot pentru un card SD si nici cu un jack audio.

Advertisement

Tot spre primavara asteptam acest nou terminal, probabil la final de februarie sau in martie. Display de 6.4 inch cu notch de tip picatura de apa, AMOLED/plat, rezolutie FHD+. 3 camere foto principale, unele ce sunt amplasate intr-un modul destul de impunator.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des