Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi 14 se lanseaza oficial in data de 26 octombrie 2023

Published

on

Saptamana viitoare, Xiaomi este pe punctul de a lansa noile modele din seria Xiaomi 14 si 14 Pro pe piata din China, oferind diverse variante de culoare si configuratii puternice de pana la 16GB RAM si 1TB spatiu de stocare. Se asteapta ca aceste dispozitive sa fie echipate cu noul cip Snapdragon 8 Gen 3, care va fi prezentat in cadrul evenimentului Snapdragon Summit 2023.

Panda is Bald (leaker), a dezvaluit optiunile de culoare pentru aceste telefoane. Astfel, utilizatorii vor putea alege pentru modelul Xiaomi 14 intre negru, alb, roz si verde, in timp ce varianta Pro va fi disponibila in culorile negru, alb si verde. Configuratii de pana la 16GB RAM si 1TB spatiu de stocare.

Seria Xiaomi 14 marcheaza o schimbare majora pentru companie, fiind primele dispozitive care vor rula sistemul de operare propriu HyperOS, lasand in urma interfata MIUI.

Advertisement

In plus, Xiaomi a confirmat oficial ca noua serie va fi echipata cu obiectivele Leica Summilux, renumite pentru calitatea lor exceptionala a imaginii, o imbunatatire fata de obiectivele Leica Summicron utilizate in modelele anterioare de top Xiaomi, cum ar fi seriile Xiaomi 12 si 13, precum si telefonul concept Xiaomi 12S Ultra.

Utilizarea obiectivelor Leica Summilux este asteptata sa ofere performante superioare in materie de fotografie si imagistica pentru seria Xiaomi 14.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des