Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Band 7 NFC, ce specificatii tehnice are bratara SMART

Published

on

Xiaomi Band 7 NFC, ce specificatii tehnice are bratara SMART

Xiaomi Band 7 NFC, de departe cea mai asteptata bratara inteligenta a acestei veri, poate a intregului an 2022. Asteptata si in Romania, ma astept ca in primele zile de la lansare sa fie listata la pret exagerat, urmand ca apoi sa fie vanduta la un cost cat de cat corect.

Band 7 va fi lansata chiar maine, in China. Impreuna cu acest gadget, Xiaomi va prezenta si o serie de modele de telefoane ce apartin seriei Redmi Note 11T. Din fericire, nu trebuie sa mai asteptam pana maine pentru a vedea care sunt specificatiile tehnice ale bratarii, cutia de vanzare sparge misterul. Este versiunea cu NFC, probabil ca aceasta va fi cea internationala.

Xiaomi Band 7 NFCNu putem spune decat ca va fi mai buna in comparatie cu versiunea precedenta, cea care se vinde si acum la noi in tara contra unui pret de aproximativ 175 lei. In comparatie cu Mi Band 6, Mi Band 7 va avea o baterie cu o capacitate mai mare, dar si un display cu o diagonala usor extinsa. 1.62 inch si 180 mAh, vs 1.56 inch si 125 mAh. Ecranul va fi tot un AMOLED.

Xiaomi Band 7 NFC, ce specificatii tehnice are bratara SMARTSe zvoneste ca pretul ar urma sa fie de 40USD, asta inseamna in jur de 185 lei. Despre China este vorba, in Romania va mai trebui sa adaugam ceva, poate sa coste si 250 lei la inceputul perioadei. Va exista suport pentru asistentul Xiao AI, utilizatorul va avea posibilitatea sa-si customizeze si sa seteze diverse imagini de fundal.

 

Advertisement

Mai departe si asa cum ne asteptam, bratara Xiaomi Band 7 NFC va fi capabila sa monitorizeze in permanenta nivelul oxigenului din sange (SpO2), dar si monitorizarea calitatii somnului sau a ritmului cardiac, plus peste 100 de moduri pentru sport.

Intrebarea ar fi legata de prezenta unui modul GPS, maine vom afla daca Xiaomi a integrat aceasta solutie, una utila si ceruta. Xiaomi deja a confirmat ca pe ecranul acestui gadget va fi afisata o avertizare in momentul in care continutul de oxigen din sange va scadea sub 90%. Incarcarea tot magnetica, cureaua din silicon si disponibila in mai multe culori. Mai multe detalii, in curand. 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des