Acasă Stiri Android Si Noutati Xiaomi Chiron apare in GFXbench, Snapdragon 835 si 6 GB RAM

Xiaomi Chiron apare in GFXbench, Snapdragon 835 si 6 GB RAM

0

Xiaomi Chiron apare in GFXbench, Snapdragon 835 si 6 GB RAM, este un telefon despre care se tot vorbeste in ultima perioada. Este adevarat ca timid, insa in ultima perioada, apar din ce in ce mai multe detalii.

Printre cele mai recente informatii, se afla si cea confrom careia, telefonul Xiaomi Chiron a aparut in cadrul GFXbench. In cazul in care nu stiti, acest GFXbench se ocupa in mare parte de placile grafice.

Xiaomi Chiron xiaomi chiron
Xiaomi Chiron

Asa cum vedeti si din captura de mai sus, sunt disponibile si o serie de date tehnice interesante. Acest nou terminal pregatit de catre cei de la Xiaomi, pare a fi puternic si atipic.

Atipic daca ne uitam la display si puternic, in cazul in care observam procesorul, unul de tip Snapdragon 835 prezent pe majoritatea telefoanelor flagship din 2017.

Xiaomi Chiron

Xiaomi Chiron  xiaomi chiron
Xiaomi Chiron

Xiaomi Chiron se remarca si prin diagonala neobisnuita, 5.6″ si o rezolutie 1980×1080 pixeli. Pentru moment, nu putem confirma denumirea telefonului, este posibil ca “Chiron” sa fie numai un nume de cod.

Din pacate, nu exista pentru moment mai multe imagini cu telefonul si nici alte detalii tehnice. Totusi, cei 6GB RAM, procesorul Snapdragon 835 si capacitatea de stocare imensa, fac din acest telefon unul extrem de atractiv. Din acest motiv, cu siguranta ca veti gasi detalii noi in momentul in care ele vor aparea.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here