Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi lanseaza masca de protectie, “respira in siguranta”

Published

on

Maine, cei e la Xiaomi vor prezenta o masca pentru fata si o vor face in India, sloganul fiind “breathe safe, live healthy”. Nu ne mira un astfel de produs din partea acestui producator, ei sunt renumiti pentru o gama variata de produse.

Desigur, telefoanele mobile sunt cele mai importante. Insa, au si trotinete, masinute electrice, aspiratoare, periute de dinti, pantofi sport, paturi, prosoape, masini de spalat, plapumi, lese pentru caini, etc.

Avand in vedere ca la ora actuala produsele de acest gen (mastile de protectie) sunt la mare cautare pretutindeni, probabil ca Xiaomi procedeaza corect si cred ca vanzarile nu vor lipsi. Nu stiu exact daca acest produs va fi vandut in Romania sau daca va fi vandut si prin alte parti, nu numai India.

Advertisement

Xiaomi ne spune ca masc are o forma tridimensionala si este compatibila cu orice chip, se ataseaza cu un elastic special conceput pentru a nu jena si a nu produce leziuni.

In acelasi timp, utilizatorul se va simti confortabil si gratie materialului din care este conceputa aceasta masca, cel ce o poarta va putea sa o ajusteze pentru a oferi o etansare cat mai buna.

Xiaomi a mai primit si un brevet pentru o masca mai speciala, una capabila sa monitorizeze respiratia si dotata cu unitate de procesare pentru procesarea datelor trimise de senzor, unitate de stocare si baterii. Pe langa monitorizarea respiratiei, masca mai poate analiza si stoca mai multe date despre utilizator. 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des