Acasă Stiri Android Si Noutati Asa mai merge! Iata-l pe Xiaomi Mi 11, fara notch, fara camera...

Asa mai merge! Iata-l pe Xiaomi Mi 11, fara notch, fara camera la vedere!

0

Asteptam de mult sa vedem prima imagine ce poate fi reala, una in care sa ne putem da seama ce fel de display va avea Xiaomi Mi 11. Daca aceasta poza este una reala si nu ar fi de fapt al altui model, Mi 11 deja se anunta interesant.

Telefonul deja a fost confirmat in mod oficial si lansarea este programata undeva in prima luna a anului 2021. Da daca ar fi sa-i credem pe cei de la Xiaomi care au spus in noiembrie “luna viitoare”, asta inseamna ca noua serie de telefoane flgship va veni chiar luna acesta!

Deci, este posibil ca senzorul de selfie sa fie cu totul integrat sub display si Xiaomi sa utilizeze noua tehnologie care deja este prezenta, sau sa apeleze la un mecanism motorizat. Daca acea camera de selfie ar fi amplasata la vedere (in centru sau in partile laterale), panoul frontal ar fi trebuit sa ne indice asta.

In poza atasata mai sus, observam panoul frontal al modelului Samsung Galaxy S20, am pus imaginea ca exemplu si pentru a se intelege mai bine despre ce este vorba. In rest, este clar ca ecranul va fi curbat, probabil ca versiunea standard va avea rezolutie FHD+ si QHD+ pentru PRO, ambele OLED sau AMOLED cu o rata de refresh de 120Hz.

via

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here