baterie

Si asa iHunt va da lovitura adevarata cu S30 Ultra ApeX 2021

Si asa iHunt va da lovitura adevarata cu S30 Ultra ApeX 2021

Am ceva detalii legate de noul telefon care se pregateste sa fie lansat sub denumirea de S30 Ultra ApeX 2021, sa spunem ca va fi un flagship sub brand iHunt. De ce am spus in titlu ca “va da lovitura”. Pentru ca va avea specificatii tehnice foarte bune pentru pretul de vanzare, veti vedea ca si pretul este unul soc (nu-l dezvalui acum).

Update – review complet/text si video

Cu siguranta, daca ne raportam la specificatiile tehnice, va fi mult mai accesibil in comparatie cu orice model existent pe piata la ora actuala (pret cu 3 cifre, mult sub 999 lei). Ecranul va fi si el de top si va fi unul pe care deja-l vedem pe un telefon produs de catre o companie de top la nivel mondial. Nici aici nu va dau prea multe detalii, va tin putin in suspans.

Si asa iHunt va da lovitura adevarata cu S30 Ultra ApeX 2021

Nu ar trebui sa mai dureze mult timp pana cand va aparea in oferta si atunci va dau toate detaliile. Acum, va mai spun ca iHunt S30 Ultra ApeX 2021 va fi dotat cu procesor fabricat pe o tehnologie de 12nm si va avea 8 nuclee, un chipset flagship la vremea lansarii lui.

Mai departe, un aspect modern si destul de reusit pentru un smartphone din aceasta clasa. Camerele pe care le vedeti sunt reale, adica senzorii respectivi chiar fac ceva. Regasim si camere Samsung, dar si dedicate pentru macro sau pozele cu efect blurat.

S30 Ultra ApeX 2021 – display de top, FHD, INCELL, 2310px

Si asa iHunt va da lovitura adevarata cu S30 Ultra ApeX 2021

Sistem de operare Android 10 cu full suport de la Google, conectivitate 4G, 64GB de stocare interna, memorie RAM 4GB, 2 cartele de tip NanoSIM, dar si o baterie de o capacitate excelenta, veti vedea despre ce este vorba in scurt timp. Asteptam lansarea si atunci va voi dezvalui mai multe despre ecranul cu rezolutie FHD+ 19:9 si telefonul de top care deja il foloseste.