Acasă Stiri Android Si Noutati Xiaomi Mi 6 a intrat pe mana lui JerryRigEverything!

Xiaomi Mi 6 a intrat pe mana lui JerryRigEverything!

3

Xiaomi Mi 6 a intrat pe mana lui JerryRigEverything! Si cei ce urmaresc canalul lui de YouTube stiu ca testele pe care le face sunt altfel fata de ceea ce gasim pe alte canale, acestea sunt chiar ok si dovedesc cat de rezistent este un anumit telefon mobil, daca merita sau nu cumparat, daca producatorul declara adevaratele specificatii tehnice, etc.

Mai interesant este faptul ca isi cumpara singur telefoanele, a recunoscut ca numai un singur model a fost trimis de catre producator. Toate astea au facut din acest canal de YouTube unul extrem de popular, la ora actuala are nu mai putin de 1,001,112 urmaritori si 162,864,144 de vizualizari.

Pentru a va face o idee, in numai 10 minute de la incarcarea clipului pe care-l vedeti mai jos, erau deja nu mai putin de 6500 vizualizari si aproape 100o de aprecieri!

Iata-l si pe Xiaomi Mi 6 pe masa de disectie, mai spun ca am urmarit si testele anterioare realizate pe telefoane produse de aceasta companie si rezultatele nu au fost chiar bune pentru fanii Xiaomi, modelul Mi5 pare sa fi fost un esec la capitolul rezistenta!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here