Acasă Stiri despre telefoane Samsung Galaxy S21+, nu cutia este interesanta ci accesoriile

Samsung Galaxy S21+, nu cutia este interesanta ci accesoriile

0

Samsung Galaxy S21+, nu cutia este interesanta ci accesoriile sau mai bine spus lipsa acestora, subiect despre care am tot vorbit. Samsung deja a anuntat lansarea gamei S21, inclusiv in Romania.

Inclusiv promoveaza evenimentul de lansare si pe Facebok, imi aduc aminte ca acum cateva zile cineva i-a intrebat daca telefoanele se vor numi S21 sau S30. Samsung a raspuns tipic…ceva de genul “ramai aproape, pregatim surprize”, clasic raspuns de PR.

Depinde acum sa vedem si ce surprize sunt, mai ales ca in pozele de mai jos vedem presupusa cutie in care vor fi ambalate telefoanele Samsung Galaxy S21+. Pozele ar fi reale si macar aflam denumirea corecta a terminalelor.

Deja se cunosc aproape toate specificatiile tehnice, mister nu mai este nici in jurul aspectului. Dar despre aceste detalii vom discuta cu siguranta in data de 14 ianuarie 2021, data la care va lua nastere seria aceasta.

Ca sa nu o mai lungim atat, conform winfuture.de, in momentul in care vom deschide cutia, o sa vedem numai telefonul, manualele de utilizare si cablul de incarcare. Fara casti, fara incarcator, fara folii sau huse. Deci, se pare ca renunta si la castile cu care eram obisnuiti, unele de altfel foarte bune (cele AKG).

Noi presupunem ca ar fi vorba despre un profit pe care producatorii al urma sa-l faca din vanzarea de accesorii originale, probabil ca ei vor spune ca se gandesc la mediu. Aspect ce este demn de aplaudat, dar nu stiu cum o fac din moment ce vor produce aceste accesorii!

In fine, asteptam sa vedem detaliile, au mai ramas doua zile pana in momentul lansarii. Ma astept ca poate in aceeasi zi, eMag sau alte magazine din Romania sa listeze produsele si sa descoperim preturile. Nu in ultimul rand, vrem sa vedem daca in sfarsit, un Samsung Galaxy se va vinde in Romania cu procesor Qualcomm Snapdragon, 888 in cazul de fata.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here