baterie

Xiaomi Mi Band 5 apare in primele imagini reale

Xiaomi Mi Band 5 apare in primele imagini reale

Xiaomi Mi Band 5 apare in primele imagini reale si pare ca nu ar fi un mare salt fata de versiunea precedenta, cea pa care am prezentat-o anul trecut. Este un gadget bun, isi face treaba asa cum ar trebui se probabil ca asa a gandit si Xiaomi.

Daca ceva este ok, haide sa nu modificam foarte mult. Nu imi place deloc sistemul de incarcare, cred ca este principala buba a acestei bratari smart. Se incarca tot conectata la un dock special si nu inteleg de ce refuza sa o doteze cu un port MicroSD, ar fi mult mai practic asa ceva.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5

Noul charger este usor diferit, diferita este si diagonala ecranului. Aceasta pare sa ajunga la 1.2″ (fata de 0.95″), tehnologia ramane AMOLED. In continuare, conectivitate NFC nu va fi disponibila decat pe unele versiuni. Daca aveti in plan sa va cumparati noua bratara si vreti neaparat NFC, trebuie sa fiti atenti la versiuni.

In rest, in materie de design, nu prea observ schimbari. Conform unor surse, Xiaomi Mi Band 5 ar urma sa fie capabila sa masoare anumite date legate de ciclul menstrual, cred ca o functie pe care doamnele o vor aprecia. Nu cred ca m-am exprimat corect, dar fetele cred ca stiu despre ce este vorba.

Apoi, senzorul pentru masurarea pulsului si cel care ne arata nivelul de oxigen din sange, se zvoneste si despre posibilitatea ca bratara sa fie dotata sau sa comunice cumva cu un asistent personal, unul deja preinstalat pe telefon. Automat, micutul gadget va fi dotat si cu un microfon.

Bratara va fi lansata in luna iunie 2020 si cu putin noroc, o veti vedea intr-un review. La ora actuala, Mi Band 4 are un pret de aproximativ 129 lei. In momentul lansarii, in Romania costa cam 170 lei. Ma astept ca noua versiune sa nu coste mult mai mult.