baterie

Xiaomi Mi Max 3, telefon sau tableta? Pret si pareri

Xiaomi Mi Max 3, telefon sau tableta? Pret si pareri

Xiaomi Mi Max 3, telefon sau tableta? Pret si pareri legate de cel mai nou terminal sub brand Xiaomi, el ar urma sa fie prezentat peste numai cateva zile. Mai exact, in data de 19.06.2018, 265 USD ar urma sa fie pretul modelului mai accesibil si ar ajunge pana la 320 USD.

Desigur, nu sunt preturi oficiale, cei de la Xiaomi nu au dezvaluit chiar toate detaliile. Cu toate acestea, stim multe dintre dotarile tehnice, o parte dintre ele au fost facute publice chiar de catre producator.

Xiaomi Mi Max 3, telefon sau tableta? Pret si pareri

Fiind un “Max”, ne asteptam la o diagonala imensa a ecranului, insa parca nici chiar atat de mare. Pe de o parte, ar fi explicabila diagonala mare, stim deja ca este un trend. Telefoanele moderne au un display mare, inclusiv un raport bun intre suprafata frontala si ecran.

Oricat de bun ar fi acest raport, Xiaomi Mi Max 3 prin cei 6.9″ ai sai, cred ca va fi destul de greu de folosit, mai ales pe post de telefon.

Xiaomi Mi Max a fost lansat in luna mai 2016 si avea o diagonala de 6.44″, Max 2 in mai 2016 – tot 6.44″. Xiaomi Mi Max 3 ar urma sa devina cel mai mare membru al familiei. 

Xiaomi Mi Max 3

Fara notch, diagonala de 6.9″, rezolutie 1080 x 2160 pixeli, aspect 18:9, colturi rotunjite, taste virtuale si un raport intre ecran/suprafata frontala de aproape 80%.

Xiaomi Mi Max 3, telefon sau tableta? Pret si pareri

Snapdragon 636 va fi procesorul intalnit pe acest telefon, la ora actuala il mai gasim si in interiorul modelelor precum Nokia X6, Xiaomi Redmi Note 5, Asus Zenfone 5, Lenovo Z5, etc.

Xiaomi Mi Max 3, telefon sau tableta? Pret si pareri

Asa cum putem observa si din pozele de mai sus, Xiaomi Mi Max 3 nu ne impresioneaza la capitolul design. Un aspect clasic, doua camere foto principale, senzor de amprente asezat in partea din spate si o carcasa metalica. Nimic nu ne atrage atentia.

Restul specificatiilor tehnice continua cu cei 5.500 mAh ai acumulatorului, 4GB memorie RAM si 64GB stocare interna, camere principale de 12 + 5MP si sistem de operare Android Oreo cu interfata MIUI.

Ramane de vazut daca va veni in mai multe variante. Oricum, pretul va ramane unul bun, insa cati vor folosi pe post de telefon un terminal cu o diagonala de 6.9″?