baterie

Ce garantie au telefoanele cu Snapdragon din Romania, quickmobile.ro

Ce garantie au telefoanele cu Snapdragon din Romania, quickmobile.ro

Ce garantie au telefoanele cu Snapdragon din Romania, quickmobile.ro?

Departe de mine sa doresc a face reclama magazinului din titlu, dar trebuie sa discutam putin despre telefoanele pe care le vand. Probabil ati ghicit, ma refer la seria Galaxy Note 20 / Note 20 Ultra.

Importatorul oficial, aduce in Romania variantele cu Exynos 990. Asta inseamna ca tot oficial, nu cred ca ne putem duce la Samsung Romania cu un telefon care nu este importat de la ei. Bine, ne putem duce, dar nu ne vom bucura de garantie, adica de eventualele reparatii gratuite.

Pe de alta parte, cei care ai ceva bani si vor sa-si cumpere un Note 20 / Ultra, se gandesc mai mult la cele cu procesoare Snapdragon 865+, cele care in mod oficial se gasesc numai pe piata din SUA.

Ce garantie au telefoanele cu Snapdragon din Romania, quickmobile.ro

Atunci, cum reuseste quickmobile.ro sa aduca in Romania versiunile cu Snapdragon? Fiind o piata libera, nimeni nu-i opreste sa importe aceste modele si nici sa le vanda. Cred ca este singurul magazin mai mare care le listeaza.

M-am uitat la aproape toate telefoanele din gama Note pe care ei le vand si toate sunt cu SD865+. Apoi, suntem clar informati ca ele sunt disponibile la furnizor si ca livrarea dureaza in jur de 7 zile.

Nu ar fi nici asta o problema, o saptamana cred ca putem astepta. Insa, nu suntem informati cine este acest furnizor sau daca este din Romania.

Eu am cumparat de cateva ori de la ei si nu am avut probleme. Nu am avut probleme cu produsele, despre garantie nu pot spune nimic deoarece nu m-am lovit de ea. Adevarat este si faptul ca de-a lungul timpului, au fost clienti care s-au plans de garantiile oferite de acest magazin.

Ce garantie au telefoanele cu Snapdragon din Romania, quickmobile.ro?

Trebuie pana la urma sa incercam sa raspundem si la intrebarea din titlu! Teoretic, au garantie. Sunt obligati de lege sa ofere asa ceva pentru 24 luni din momentul achizitiei.

Asta inseamna ca indiferent de produsul pe care-l cumparam de la quickmobile.ro, beneficiem de garantie. Chiar daca nu-l repara un service Samsung, asta nu inseamna ca nu mai poate nimeni sa le repare.

Quickmobile are un service propriu si cred ca sunt in stare sa schimbe un display, o placa de baza sau anumite componente. Totul este sa nu incerce sa gaseasca tot felul de scuze aberante gen soc mecanic (zona de comentarii).

Deci, telefoanele au garantie, nu se pune problema asa! Daca va doriti un Snapdragon 865+ pe un Note 20 / Ultra, va recomand ca inainte de a-l achizitiona, sa dati un telefon celor de la quickmobile.ro si sa le puneti cateva intrebari.