Acasă Telefoane Chinezesti Xiaomi Mi Mix 2, mai frumos, mai dotat dar si mai scump

Xiaomi Mi Mix 2, mai frumos, mai dotat dar si mai scump

0

Xiaomi Mi Mix 2, mai frumos, mai dotat dar si mai scump, este un telefon care a impresionat inca de la lansare, ma refer la prima generatie. El costa acum in Romania peste 5000 de lei, chiar 5064 lei in oferta celor de la cel.ro, asta inseamna deja peste 1000 E – pret foarte mare daca ne gandim ca pana la urma este numai un telefon mobil.

Preturi Xiaomi Mi Mix in Romania:

Insa, este un telefon care arata bine, super dotat si impresioneaza in primul rand prin ecranul sau aproape fara margini. Vorbim despre un raport de peste 83% intre suprafata frontala si display, fara butoane si fara difuzoare la vedere in partea din fata, aproape toata partea frontala este acoperta de display, probabil asa vor arata peste cativa ani majoritatea telefoanelor mobile.

Pana atunci, asteptam noul Xiaomi Mi Mix 2 ce va veni in vara lui 2017, senzor de amprente integrat in display si un raport dintre suprafata frontala / ecran de peste 91%, probabil ca va fi vorba de un panou de 6″ sau peste, interesant ar fi daca cei de la Xiaomi ar lansa si o varianta mai practica, ma refer la o diagonala de 5.5″, pretul nu cred ca va fi mai “practic”

Se zvoneste chiar ca acest nou model va veni cu un ecran AMOLED curbat care va reprezenta 93% din partea frontala! PAna atunci, pe gearbest.com observ ca au intrat de curand doua noi variante, este vorba de Xiaomi Mi MIX Ultimate, acestea costa peste 1000 USD dar statusul este pentru moment  “arrival notice”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here