Acasă Stiri Android Si Noutati Gearbest implineste 3 ani si ofera ca premiu un telefon OnePlus 3T

Gearbest implineste 3 ani si ofera ca premiu un telefon OnePlus 3T

0

Gearbest implineste 3 ani si ofera ca premiu un telefon OnePlus 3T, nu este un magazin cu vechime si traditie insa este unul care a stiut sa se impuna si asta datorita faptului ca au fost seriosi. Nu multa lume se plange de ei raportat la restul magazinelor, insa intotdeauna este loc si de mai bine.

Concursul nu este organizat impreuna cu androidro.ro (va veni in curand si asa ceva cu premiu un telefon Xiaomi), este un concurs mai amplu in care pot participa toti cei care au fost clienti gearbest.com pana acum. Pentru a va inscrie in concurs, va trebui sa aveti deja o comanda facuta in cadrul magazinului in 2017, numarul comenzii se introduce in aceasta pagina, va puteti loga acolo simplu cu contul vostru de Facebook si apoi sa urmati regulile, castigatorul va fi anuntat aici.

Gearbest implineste 3 ani si ofera ca premiu un telefon OnePlus 3T

Etapele concursului le vedeti mai jos, probabil ca ele vor veni si cu alte promotii!

Preheat (intre Mar. 9 – 02:00 si Mar. 14 – 09:00)

3rd Anniversary Event (intre Mar. 14 – 09:00 si Mar. 18 – 09:00)

After-Party Encore (incepe in data de 20.03 – ora 02:00 )

Impreuna cu aceste detalii, magazinul mi-a pus la dispozitie si doua cupoane de reducere, este vorba despre un produs Xiaomi si un TV Box cu Android.

Xiaomi Mi Band 2 Smart 
$13.33   Coupon:  3YMiband  – disponibil inncepand cu 6.03, ora 16 (Beijing )

Detalii – AICI

SCISHION V88 TV Box Rockchip 3229 Quad Core
$13.99  Coupon: 3YSCI – disponibil inncepand cu 6.03, ora 16 (Beijing )

Detalii – AICI

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here