Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Mix Flip ar veni cu Snapdragon 8 Gen 3 și conectivitate satelit

Published

on

Xiaomi Mix Flip ar veni cu Snapdragon 8 Gen 3 și conectivitate satelit

Xiaomi este pe cale să facă un pas important cu lansarea iminentă a modelului Mix Flip. De ce important? Pentru că un astfel de telefon le lipsește, ceva flip, cu clapeta.

Potrivit unor informații recent scurse de leaker-ul cunoscut Digital Chat Station, acest nou telefon de tip clamshell ar putea veni cu specificații de top, incluzând procesorul Snapdragon 8 Gen 3 și suport pentru conectivitate prin satelit.

Postarea pe Weibo a lui Digital Chat Station a dezvăluit că Mix Flip va fi echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, ceea ce îl poziționează ca un model puternic. Mai mult, se sugerează că telefonul ar putea oferi suport pentru comunicații prin satelit, o caracteristică din ce în ce mai comună în segmentul premium.

Advertisement
Xiaomi Mix Flip

Xiaomi Mix Flip

Xiaomi nu are acum un telefon cu clapetă

În ciuda lipsei de confirmări oficiale din partea Xiaomi, zvonurile continuă să circule în jurul acestui model misterios. Digital Chat Station a menționat că designul frontal și posterior, precum și specificațiile camerelor, vor fi elemente distinctive ale Mix Flip

Totuși, nu au fost furnizate detalii suplimentare referitoare la aceste aspecte. Se preconizează că Xiaomi ar putea prezenta dispozitivul în luna februarie, posibil alături de Xiaomi 14 Ultra.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des