Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi pregateste Mix Flip cu Snapdragon 8 Gen 3

Published

on

Xiaomi pregateste Mix Flip cu Snapdragon 8 Gen 3, telefon ce vine din partea unui mare producator, dar unul care pana in acest moment nu are niciun model cu clapeta, ceva care sa concureze cu Galaxy ZFlip sau cu Motorola Razr.

Dar asta se va schimba in viitor, chinezii de la Xiaomi pregatesc la randul lor un astfel de terminal. O mica problema mai poate fi data si de disponibilitatea internationala, stim ca pliabilele lor nu prea “calca” oficial prin Europa.

Aceasta versiune ar fi aparut deja intr-o baza de date din China, numarul modelului fiind 2311BPN23C. Nu este clar cand anume va fi dezvaluit, ramane de vazut daca spre finalul acestui an sau la inceputul lui 2024.

Advertisement

Xiaomi pregateste Mix Flip cu Snapdragon 8 Gen 3

Probabil ca schita de mai sus are macar o mica legatura cu realitatea si macar ne putem imagina putin cam despre ce anume ar fi vorba in materie de design. Asa cum era de asteptat, un display mare in interior, posibil o diagonala cuprinsa intre 6.7 si 6.9 inch, acestea fiind si tendintele actuale.

Xiaomi pregateste Mix Flip cu Snapdragon 8 Gen 3

Mai departe, observam si un ecran secundar ce pare sa aiba o diagonala destul de generoasa si chiar sa acopere aproape jumatate din spatele acestui presupus telefon cu clapeta. Deasupra lui sunt 3 camere foto principale si langa putem vedea alti senzori LED-uri flash.

Fiind un Xiaomi si primul de acest gen, misteriosul Mix Flip trebuie sa impresioneze printr-un hardware de top si ar urma sa aiba un procesor Qualcomm, chiar Snapdragon 8 Gen 3, chipset ce va fi anuntat oficial in luna octombrie si care are toate sansele sa domine topurile de benchmark din 2024.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des