Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi pregateste Redmi K70 Pro cu Snapdragon 8 Gen 3, Poco F6 Pro la nivel global

Published

on

Redmi, sub-brand al gigantului chinez Xiaomi, are planuri mari pentru piata de smartphone-uri, cu accent pe seria Redmi K70. Compania a confirmat recent ca aceasta serie va fi dotata cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 3, procesor de ultima generatie care promite imbunatatiri semnificative in termeni de performanta si eficienta.

Redmi K70 Pro, modelul de varf al seriei, se va bucura de aceleasi avantaje, fiind echipat cu acelasi procesor Snapdragon 8 Gen 3. Anul trecut, Redmi a lansat modelele Redmi K60 si K60 Pro, echipate cu chipseturile Snapdragon 8+ Gen 1 si Snapdragon 8 Gen 2.

Pentru seria K70, se preconizeaza ca Redmi K70 va fi echipat cu procesorul 8 Gen 2, in timp ce versiunea Pro va beneficia de noua generatie Snapdragon 8 Gen 3.

Advertisement

Se asteapta ca lansarea oficiala a seriei Redmi K70 sa aiba loc in decembrie, in China, urmand ca produsele sa fie disponibile pentru achizitie incepand cu ianuarie anul viitor. Chiar daca lansarea va avea loc in 2023, Redmi isi eticheteaza noua serie ca “flagship-ul 2024”, sugerand astfel planuri mari pentru aceste noi telefoane.

Anul trecut, alaturi de modelele K60, Redmi a lansat si versiunea Redmi K60e, echipata cu procesorul Dimensity 8200. Redmi K70 si K70 Pro au trecut deja de aprobarea 3C in China, dezvaluind suportul pentru incarcare rapida: 90W pentru modelul standard si 120W pentru versiunea Pro. Un minus ar putea fi dat de lipsa incarcarii wireless.

Exista surse care spun ca seria Redmi K70 va fi lansata la nivel global, dar sub nume diferite, nu ar fi prima data cand se intampla asta.  Se zvoneste ca global, telefoanele vor fi rebranduite ca Poco F6 si Poco F6 Pro.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des