Acasă Stiri Android Si Noutati Xiaomi prezinta un incarcator wireless super rapid, 100% in 19 min

Xiaomi prezinta un incarcator wireless super rapid, 100% in 19 min

1

Xiaomi prezinta un incarcator wireless super rapid cu toate ca este producatorul care are cele mai multe telefoane flagship fara aceasta tehnologie.

Este oarecum ciudat ca dezvolta si lanseaza un astfel de charger, cu toate ca Xiaomi Mi 10 Ultra este unul dintre putinele terminale lansate de aceasta companie si dotat cu incarcare wireless.

In orice caz, mai putin conteaza ce lanseaza ei, ma refer la acest context. Pana la urma, un incarcator wireless poate fi folosit in combinatie cu orice telefon, indiferent de producator.

Aflam astazi ca ei au prezentat un dispozitiv capabil sa incarce un smartphone in numai 8 minute pana la 50% si 100% in aproximativ 19 minute. Este cu adevarat impresionant, trebuie mentionat faptul ca procentele se aplica unui acumulator cu o capacitate de 4000 mAh.

Conform vicepresedintelui Xiaomi, compania a reusit sa dezvolte o arhitectura mai speciala si un modul mai performant, are un design independent al sistemului de bobine, control de curent variabil în mai multe etape si accepta incarcarea rapida MiFC.

Acesta ar fi primul charger wireless din lume capabil de incarcare atat de rapida si o face la 80W. Este capabil sa mentina caracteristicile acumulatorului chiar si dupa 800 de cicluri incarcare/descarcare, generarea de caldura este minima pe tot parcursul incarcarii si asta multumita unui ventilator super silentios.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here