Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Redmi si Poco vor primi Android 14: iata in ce ordine

Published

on

Xiaomi, Redmi si Poco, ordinea in care primesc Android 14 si intrerfata MIUI 15. Da, intotdeauna acest producator a fost cu un numar inaintea versiunii sistemului de operare si cred ca asta poate da nastere unor confuzii.

Dar sunt telefoane populare si avem parte de multe lansari in decursul unui singur an, apoi redenumiri, vanzari in functie de regiune, preturi pentru toate buzunarele, etc.

Xiaomi Redmi si Poco vor primi Android 14: iata in ce ordine

MIUI este si una dintre cele mai incarcate interfete de utilizator, sunt multe optiuni si posibilitati de configurare, un Android in adevaratul sens a cuvantului. Poate ca nu este cea mai rapida si cea mai bine optimizata din lume, dar nimeni nu este perfect, poate Google si telefoanele Pixel, cele cu un O.S fara pic de modificari si customizari.

Advertisement

Xiaomi Redmi si Poco vor primi Android 14: iata in ce ordine

Acum, una dintre cele mai de incredere surse, xiaomiui.net, ne spune cam care ar fi ordinea in care telefoanele compatibile vor primi 14, le vedeti si voi in tabelul de mai jos, dar deja v-am zis sa nu va grabiti cu actualizarea.

Retineti insa, Google inca nu a lansat oficial (se va intampla luna aceasta) noua varianta si momentan, nu exista decat in stadiul Beta si niciun alt producator inca nu a trimis-o pe telefoane.

Xiaomi 13
Xiaomi 13 Pro
Xiaomi 13 Ultra
Xiaomi 12
Xiaomi 12S
Xiaomi 12 Pro
Xiaomi 12T
Xiaomi 11
Xiaomi 11T
Xiaomi CIVI 3
Xiaomi MIX FOLD 3
Redmi Note 12 4G
Redmi Note 12 4G NFC
Redmi Note 12R
Redmi Note 12 Pro 5G
Redmi Note 11 5G
Redmi 10 5G
Redmi K50
Redmi K50 Gaming Edition
Redmi K60 Ultra
POCO F4 GT
POCO F5
POCO F5 Pro
POCO X5 5G
POCO X5 Pro 5G
Xiaomi Pad 6
Xiaomi Pad 6 Pro
Redmi Pad
Redmi Pad SE

Android a fost initial dezvoltat de o companie mica numita Android Inc., pe care gigantul Google a achizitionat-o in 2005. Logo-ul cu robotelul verde este open source, adica oricine poate sa-l foloseasca sau sa-l modifice fara sa se confrunte cu probleme legale.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des