ZTE Axon Elite 4G, reducere de 150 dolari pe gearbest.com si stoc in UE

Pretul normal afisat de magazin pentru ZTE Axon Elite este de 349 USD, insa folosind cuponul pe care-l gasiti la fnalul acestui articol, pretul scade la numai 199USD, probabil una dintre cele mai bune oferte ale momentului. Am tot vorbit in ultima perioada despre acest model deoarece chiar mi-a atras atentia, pretul bun raportat la specificatiile tehnice chiar de TOP – principalul atu al acestui model.

Desigur ca nu am pus mana din pacate pe ZTE Axon Elite si tare as vrea sa vad cat de bine este construit, cat de bine este imbinarea dintre piele si metal de pe spatele carcasei, cat de bine este optimizat sistemul de operare, cat de ok sta la capitolul semnal, cat de bine se aude difuzorul, cum sta pe partea de GPS, cat de bine se vede ecranul in bataia soarelui si intrebarile ar putea continua.

rrr ZTE Axon Elite 4G, reducere de 150 dolari pe gearbest.com si stoc in UE

CITESTE SI:  (P) Performante Vernee Active, 6GB RAM, Helio P25 si IP 68

Sunt intrebari pe care ni le punem cu totii atunci cand vedem un telefon la pret bun, insa nu cred ca cei de la ZTE nu-si dadeau interesul in acest caz si asta mai ales datorita faptului ca au dotat modelul Axon Elite cu un procesor de top, 2camere foto principale, constructie solida din aliaje folosite la fabricarea avionului Boeing 787 3GB RAM si restul vedeti in tabelul de mai jos mai pe larg.

zte-axon-elite-recenzja-2-6-850x478 ZTE Axon Elite 4G, reducere de 150 dolari pe gearbest.com si stoc in UE

[komper pid=130 category=1]

Daca ati vazut specificatiile tehnice, iata si cum se misca un ZTE Axon Elite, il gasiti pe gearbest.com iar cuponul ce scade pretul este ZTEAXONEU, avantajul ar mai fi acela ca telefonul este in depozitele din UE, adica nu platiti taxe!

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=GYrBimxdkAw&nohtml5=False[/wpsm_video]

4 COMMENTS

  1. Clipul postat de tine este pentru Axon Pro, varianta pentru US, fara cititor de amprente, dar cu ecran qHD si 4 GB de RAM. Elite are ecran HD si 3 GB de RAM. Calitatea materialelor este super, la fel si finisajele…cu exceptia imitatiei de piele. ROM-ul e foarte prost optimizat, procesorul este generatia a doua, cea care nu are probleme cu incalzitul excesiv. L-am comandat in decembrie de pe Gearbest, dar nu l-am tinut cu gandul ca se va vinde greu, ca deh, nu e Samsung. Cel caruia l-am vandut e super incantat de el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here