Acasă Stiri Android Si Noutati Unde gasim touchscreen pentru V1 Viper S4G sau V1 Viper S PRO?...

Unde gasim touchscreen pentru V1 Viper S4G sau V1 Viper S PRO? (P)

0

V1 Viper S PRO este fix aceeasi chestie cu V1 Viper S4G, ciudat sau nu, insa brasovenii au ales sa “boteze” acest telefon cu 2 nume, asta ca o introducere la acest articol. Telefonul este echipat cu un ecran cu o diagonala de 5″, un IPS HD 720p si ca tehnologie, avem OGS LTPS.

Ce inseamna OGS. Ca sa va spun asa simplu si pe intelesul tuturor, un ecran OGS este ceva ce ar trebui sa aiba toate telefoanele si consider ca este un minim de decenta in specificatiile tehnice ale ecranului si daca nu veti vedea asa ceva in specificatiile tehnice ale unui telefon, puteti sa va luati gandul de la el. 

er

In practica, un telefon ce nu are un ecran OGS va avea un spatiu intre touch si ecranul propriu zis, ceea ce se traduce prin culori mai pale, un design inferior, un raspuns mai greu la atingeri, astea fiind cele mai mari minusuri. Un smartphone ce are un OGS va avea un design superior, practic suprafata frontala va fi o bucata de sticla eleganta, neagra, nu va exista spatiu intre ecranul pe care se afiseaza imaginile si partea de touch, adica bucata de sticla (sau plastic) pe care tu o atingi cu degetul. In acest fel, imaginile sunt “mai aproape” de tine si mai clare, luminozitatea este aparent mai buna mai bune sunt si culorile reproduse. 

Sper ca ati inteles deoarece am prezentat “batraneste” cam cum sta treaba.

Dar cum sta treaba daca spargi bucata de sticla (sau plastic) pe care tu o atingi cu degetul? Va sta destul de urat deoarece daca ai noroc te vei alege cu un telefon complet inestetic, ecranul cu cioburi, si daca esti si mai ghinionist, telefonul nu va mai fi functional. De fapt, el va functiona saracul, insa tu nu-l vei mai putea controla deoarece ecranul va fi complet “mort” si practic inutilizabil.

5170-7f3b0703

Apoi, vei intra pe androidro.ro si ma vei intreba de unde sa cumperi un “Touchscreen digitizer geam sticla Allview V1 Viper S4G Original“, dar il vrei si din Romania, sa ajunga si rapid sa aiba si garantie.

Nu multe sunt magazinele online care comercializeaza piese Allview si mai ales sa fie si unul de incredere care iti va da si garantie. www.inowgsm.ro este unul dintre magazinele pe care le recomand de fiecare data cand vine vorba despre componentele telefoanelor Allview, acolo veti gasi o gama larga de produse, magazinul ofera si garantie dar si posibilitatea de a asigura montajul piesei cumparate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here