Connect with us

Telefoane mobile noi

Zvonurile despre iPhone SE 4 arata un design similar cu iPhone 14

Published

on

Urmatorul model din seria iPhone SE, iPhone SE 4, capteaza atentia in lumea tehnologica datorita zvonurilor recente legate de designul sau. Conform informatiilor disponibile, acest nou model ar putea prelua elemente de design de la iPhone 14, ceea ce nu ar fi deloc rau.

Un raport de la MacRumors, bazat pe surse apropiate, sugereaza ca iPhone SE 4, codificat D59, se afla in dezvoltare cu un design nou care ar putea renunta la traditionalul buton Home.

Se presupune ca iPhone SE 4 va adopta o versiune modificata a sasiului iPhone 14, cu dimensiuni similare modelului de 6.1 inch. O diferenta notabila ar fi in configuratia camerei din spate, unde presupusul nou telefon ar putea include o singura camera.

Advertisement

Un detaliu interesant este potentiala includere a unui obiectiv de 48 de megapixeli pe iPhone SE 4, similar cu cel de pe modelul iPhone 15. Desi aceasta posibilitate pare improbabila, Apple a folosit in trecut camerele principale ale modelelor sale de varf in seria SE.

Zvonurile despre iPhone SE 4 arata un design similar cu iPhone 14

iPhone SE 4 cu un design similar cu iPhone 14

iPhone SE 4 – lansare in 2024 sau in 2025

In plus, este posibil sa cantareasca in jur de 165 de grame, fiind astfel mai usor decat iPhone 14, si ar putea fi echipat cu Face ID in loc de Touch ID.

In raportul mentionat, se sugereaza si o schimbare de la conectorul Lightning la un port USB-C, urmand tendintele din seria telefoanelor noi. Exista speculatii despre posibilitatea ca noul buton “action” de p 15 Pro sa fie adaugat si pe noul model.

Diverse surse au speculat in trecut ca noul iPhone ar putea avea un design asemanator cu iPhone XR. Cu toate acestea, exista incertitudini cu privire la decizia finala a Apple in ceea ce priveste designul si afisajul. Ming-Chi Kuo, un analist cunoscut pentru predictiile sale despre produsele Apple, a raportat chiar o posibila amanare in dezvoltarea iPhone SE 4.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171