Connect with us

Stiri despre telefoane

OPPO devine sponsor oficial al Federatiei Romane de Fotbal

Published

on

Oppo va fi sponsor oficial al echipei nationale feminine si furnizor al telefonului oficial pe o perioada de 2 ani de zile.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) si OPPO, unul dintre cei mai importanti producatori globali de telefoane mobile, au anuntat semnarea unui parteneriat strategic. Prin acest acord, OPPO devine sponsor oficial al echipei nationale de fotbal feminin a Romaniei si furnizor al telefonului oficial pentru toate echipele nationale, atat masculine cat si feminine.

Acordul prevede o durata initiala de doi ani, cu optiunea de prelungire pentru inca un an. Astfel, OPPO va sustine echipa nationala feminina de fotbal si va furniza telefoanele oficiale pentru toate loturile nationale.

Advertisement

Acest parteneriat marcheaza o noua extensie a angajamentelor sportive ale OPPO, care include deja parteneriate cu UEFA, turneele de tenis Wimbledon si Roland Garros, precum si parteneriatul global cu Consiliul International de Cricket (ICC).

Incepand cu anul 2022, OPPO a devenit un sustinator activ al fotbalului global, ca urmare a parteneriatului cu UEFA pentru diverse competitii gestionate de acest for fotbalistic. Printre acestea se numara UEFA Champions League, Supercupa UEFA, finala UEFA Futsal Champions League si finala UEFA Youth League, pentru doua sezoane.

OPPO devine sponsor oficial al Federatiei Romane de Fotbal

Sponsor oficial al Federatiei Romane de Fotbal – OPPO

“Parteneriatul cu OPPO reprezintă o manifestare a angajamentului nostru față de dezvoltarea fotbalului în România la toate nivelurile.

Suntem bucuroși să avem OPPO, un brand internațional de succes, alături de noi în această călătorie, pentru a continua să promovăm fotbalul ca un liant social și pentru a le oferi fanilor o experiență de neuitat.

Advertisement

Telefoanele inteligente au devenit dispozitive esențiale în viața noastră de zi cu zi, iar fotbalul este unul dintre principalele domenii de interes pentru milioane de oameni din întreaga lume dar și din România, unde este cel mai urmărit sport pe mobil.

Începând de astăzi, OPPO devine și furnizorul oficial de telefoane pentru toate loturile naționale, atât feminine, cât și masculine”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171