Connect with us

Telefoane mobile noi

Red Magic 9 Pro este noul telefon pregătit de Nubia cu Snapdragon 8 Gen 3

Published

on

Nubia, divizia de gaming a companiei, se pregătește să lanseze noul său telefon mobil, Red Magic 9 Pro, pe 23 noiembrie, adică peste numai căteva zile. Primele teasere dezvăluie un design interesant, va fi plat pe ambele părți, fără ecran curbat sau proeminență a camerei.

Un element cheie al acestui noului smartphone este sistemul său de răcire inovator, caracterizat prin prezența unui orificiu de ventilare pe lateral. Aceasta continuă tradiția companiei de a include un ventilator în flagship-urile Red Magic, o caracteristică standard în ultimele câteva generații.

Red Magic 9 Pro procesor cu Snapdragon 8 Gen 3

Si probabil utilă, mai ales dacă ne gandim la procesoarele  moderne si la tendința lor de a se supraîncalzi.

Camera principală a telefonului va fi echipată cu un senzor Samsung GN5 de 50 MP, cu o dimensiune de 1/1.57 inch și lentilă OIS. Alături, va fi prezentă o lentilă ultra-wide Samsung JN1, similară cu cea disponibilă pe Xiaomi 14 și iQOO 12, oferind o rezoluție de 50 MP și o dimensiune a pixelului de 0.64um.

Advertisement

Conform unei informații, Red Magic 9 Pro va marca un pas înainte în industria telefoanelor de gaming. Acesta va fi primul telefon de gaming care va include chipsetul Snapdragon 8 Gen 3, aliniindu-se astfel cu flagship-urile recent lansate, cum ar fi seria Xiaomi 14 și iQOO 12.

Detalii suplimentare despre Red Magic 9 Pro nu au fost încă confirmate de companie. Așteptările sunt mari, iar entuziaștii gamingului sunt curioși să afle mai multe în zilele ce preced lansarea oficială. Este clar că nubia își propune să seteze un nou standard în industria telefoanelor orientate spre gaming, Red Magic 9 Pro fiind un candidat promițător pentru a realiza acest obiectiv.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171