1 Aprilie Traditia Celor Mai Bune Farse

1 Aprilie Traditia Celor Mai Bune Farse

1 Aprilie – Ziua păcălelilor este o zi în care se fac diferite farse sau păcăleli. Trimiterea la o întâlnire inutilă a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, în cele mai multe țări europene, încă din secolul XVI.

Una din numeroasele explicații a acestei tradiții este următoarea: în anul 1564 regele Carol al IX-lea al Franței ar fi mutat serbarea Anului Nou de pe data de 1 aprilie pe data de 1 ianuarie. Întrucât la vechiul An Nou (1 aprilie) se obișnuia să se împartă cadouri, s-a continuat împărțirea de cadouri și după anul 1564, dar sub forma unor farse și glume nevinovate. sursa

De-a lungul timpului mai multe companii serioase, lanturi de magazine, posturi TV sau site-uri de renume s-au intrecut in a face cele mai bune si de neuitat farse. Nici celebrul site YouTube nu a stat pe loc, oferind audientei cateva farse pentru a celebra ziua pacalelilor.

CITESTE SI:  Quickmobile.ro dezamageste si anul acesta de Black Friday!

De exemplu, in 2008 fiecare videoclip de pe prima pagină lor pagina te trimitea către videoclipul  lui Rick Astley “Never Gonna Give You Up” sau in 2009 cand  fiecare clip ce era accesat se reda cu imaginea intoarsa, ca in imaginea de mai jos.

1

sursa

 1 Aprilie Traditia Celor Mai Bune Farse


Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Unboxing Allview E3 Sign

Allview E3 Sign este la momentul actual singurul telefon aflat sub brand...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *