Connect with us

Stiri despre telefoane

Royole FlexPai 3 in cateva imagini reale, telefon pliabil cu pret mai mic

Published

on

Royole FlexPai 3 este un telefon pliabil care deja isi face aparitia intr-o serie de imagini oficiale. Generatiile trecute au fost disponibile si in Romania, anumite magazine au adus in mod neoficial diverse versiuni. Daca ne aducem aminte mai bine, prin 2019, prima versiune a fost rebranduita si vanduta sub denumirea Pablo Escobar Fold 1.

Telefoanele acestea sunt destul de misterioase. Nu prea au recenzii pe internet si nici nu se discuta prea mult despre ele. Cert este ca preturile sunt mai mici fata de telefoanele pliabile cu care concureaza, adica cele de la Samsung si Huawei.

Este adevarat ca si partea de design poate nu este atat de atractiva si de finisata ca a rivalilor, dar inca o data, pretul isi spune cuvantul. Sa spunem ca este un telefon exotic si nimic mai mult, cel putin pentru audienta din Romania. Nu este exclus ca pe la inceputul anului viitor sa fie adus de quickmobile.ro.

Advertisement

Pana atunci, va spun ca la nivel de hardware, generatiile vechi au avut in interior tot ce se putea mai bine. Asta inseamna ca telefoanele erau performante, nimic de criticat. Posibil ca asta sa se intample si in cazul lui Royole FlexPai 3, adica un chipset Snapdragon de ultima generatie.

Royole FlexPai 3 in cateva imagini reale, telefon pliabil cu pret mai mic

Conform TENAA, FlexPai 3 va avea un display cu o diagonala 7.2 inch atunci cand este extins, conectivitate 5G, dar o baterie destul de slaba, adica numai 3360 mAh. 2 camere foto principale, dar atunci cand ne uitam la partea din spate, nu mai vedem un display secundar.

Deci, telefonul pare a fi gen “carte”, cu ecranul protejat complet atunci cand este inchis. Mecanismul de glisare nu pare a fi unul foarte avansat sau ceva mai delicat, insa cred ca este destul de rezistent. Momentan, acestea sunt detaliile cele mai importante, ramane sa vadem cand va fi dezvaluit oficial.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171