Connect with us

Aplicatii telefoane Android

10 aplicatii utile 2023 pe care trebuie sa le instalezi chiar acum

Published

on

În ultimii ani, telefoanele mobile au devenit o parte indispensabilă a vieții noastre, ajutându-ne să fim conectați la lumea din jurul nostru, să ne menținem organizarea și să obținem informațiile utile de care avem nevoie în timp real. Există o varietate de aplicații interesante care pot ajuta utilizatorii să-și îmbunătățească experiența de utilizare a unui smartphone și să-și optimizeze activitățile uzuale.

In magazinul Google Play sunt “o tona” de aplicatii, insa nu toate fac ceea ce ar trebui sa faca.! Iata 10 dintre titlurile pe care nu trebuie sa le ratezi si pe care ar fi bine sa le instalezi in cazul in care nu ai facut-o deja.

10 aplicatii utile 2023 pe care trebuie sa le instalezi chiar acum

10 aplicatii utile 2023 pe care trebuie sa le instalezi chiar acum

  1. Google Maps este o aplicație de navigare GPS care poate fi utilizată pentru a obține indicații de conducere, distanțe și timp estimat pentru sosirea la destinație, precum și pentru a identifica locuri de interes. Utilizatorii pot obține direcții de conducere, hărți offline și actualizări în timp real ale traficului. Daca nu o preferati pe cea de la Google, o buna alternativa ar fi Waze.
  2. Microsoft Office Mobile permite utilizatorilor să acceseze documente Word, Excel și PowerPoint pe telefoanele lor Android. Aceasta oferă o interfață ușor de utilizat și caracteristici de editare care permit utilizatorilor să modifice documentele direct de pe telefonul lor.
  3. Evernote Evernote este un organizator care permite utilizatorilor sa alcatuiasca note, să facă liste de sarcini, sa stocheze documente și să sincronizeze aceste informații între mai multe dispozitive. Poate fi folosită pentru a organiza informațiile de zi cu zi și pentru a menține o listă de sarcini pentru a ajuta utilizatorii să-și gestioneze mai eficient timpul.
  4. Google Translate este o aplicație de traducere care poate fi folosita pentru a traduce text, voce și chiar și imaginile. Utilizatorii pot selecta limba de origine și limba țintă și aplicația va traduce instantaneu textul. Recomand sa instalati si Google Lens, cea care identifica aproape orice cu ajutorul retelei neuronale.
  5. MyFitnessPal este utila pentru monitorizarea sanatatii si ajută utilizatorii sa tina sub control dieta, exercițiile fizice și să-și urmărească progresul spre obiectivele lor de sănătate. Cei ce o folosesc, pot introduce informații despre alimente și băuturi, precum și exercițiile fizice și aplicația va urmări caloriile consumate și arse.
  6. Duolingo te ajuta sa inveti limbile straine si chiar care oferă lecții interactive și jocuri. Aplicația ofera lecții gratuite și poate fi utilizata fara o conexiune la internet.

aplicatii utile 2023 poza 2

7. Spotify este dedicata iubitorilor de muzică gratuita. Daca vreti mai mult si functii suplimentare, trebuie sa platiti o taxa lunare. Aceasta are o gama larga de muzica disponibila, de la cele mai noi hit-uri la melodii clasice. Inclusiv manele 😉

Advertisement

8. CamScanner este utilă pentru scanarea documentelor de pe telefonul mobil si de multe ori avem nevoie rapida de o astfel de unealta. Aceasta vă permite să fotografiați documentele cu camera telefonului, să le convertiți în fișiere PDF și să le salvați pe dispozitiv sau sa le partajati.

9. Headspace, o aplicatie de meditație care vă poate ajuta să vă relaxați și să vă concentrați mai bine. Aceasta vă oferă diferite sesiuni de meditație, inclusiv pentru începători, concentrare, somn sau contra stresului.

10. WhatsApp – Aplicația de mesagerie gratuită WhatsApp este una dintre cele mai populare titluri pentru telefoanele mobile si vă permite să trimiteți mesaje text, vocale sa efectuati apeluri telefonice gratuite în întreaga lume. Nu va ramane decat sa va asigurati ca aveti acces la internet si un numar de telefon valabil.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des