Connect with us

Stiri despre telefoane

100% merge cu YouTube oficial, versiunea free. Asculta continutul in fundal!

Published

on

Am sa va arat o variant simpla si rapida prin care puteti asculta muzica cu ecranul oprit pe telefonul vostru. Dar nu numai muzica, poate preferati podcasturi sau alt gen de continut.

Si vom apela la clasica aplicatie, YouTube, nuci macar nu vom folosi aplicatia de mobil, ne ajuta varianta direct din browser.

Este o metoda buna in cazul in care nu doriti sa apelati la alternative, adica acele aplicatii modificate ce se instaleaza cu ajutorul fisierelor .apk si care nu sunt disponibile in Google Play.

Advertisement

Tot am discutat recent despre virusi si alte neplaceri ce pot fi cauzate de aplicatii instalate din surse necunoscute. Singurul dezavantaj este dat de reclame, acestea nu sunt eliminate.

Insa, tot continutul este redat cu ecranul oprit, acesta este marele avantaj daca nu aveti YouTube premium. Iata ce trebuie sa faceti:

  • Pe telefon, intrati in aplicatie pe care o folositi pentru a naviga pe internet (browser). Pentru acest tutorial, eu m-am folosit de Google Chrome.
  • Acum, in bara de cautare, scrieti youtube.com. Aici este trucul, nu trebuie sa scrieti numai youtube si sa deschideti aplicatia instalata pe telefon, scrieti fix youtube.com.
  • Asa cum vedeti in prima captura de ecran, apasati pe cele 3 puncte suprapuse si alegeti “versiune site”.
  • Se va deschide o pagina noua, fix ca in imaginea numarul 3.
  • Alegeti clipul pe care vreti sa-l vizionati si dati play.
  • Blocati ecranul, adica apasati pe butonul power/on-off pentru a se inchide.
  • Se va inchide si sonorul, dar abia acum se intampla magia.
  • Deschideti ecranul si veti vedea o fereastra ca in ultima captura de ecran.
  • Apasati play si gata, puteti inchide ecranul, sunetul se va auzi in fundal, chiar si cu display-ul stins!

youtube fundal telefon

Pare complicat, dar am descris pas cu pas si tutorialul este usor mai lung. Practic, dureaza cateva secunde toata aceasta miscare si este varianta cea mai “curata”, asta in cazul in care nu vreti sa va complicati cu aplicatii din surse externe sau cu YouTube Premium.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des