Acasă Stiri Android Si Noutati 11.11 este pe gearbest, mai tare ca Black Friday 2017

11.11 este pe gearbest, mai tare ca Black Friday 2017

0

11.11 este pe gearbest, mai tare ca Black Friday 2017, cel putin asta sustine magazinul. Nu stim daca va exista si un adevarat BF, cert este ca aceasta campanie tine pana in data de 20.11.2017. Este posibil ca in ultima zi de vineri din noiembrie, cei de la gearbest.com sa vina si cu un Black Friday.

black friday 2017

Nu este prima data cand acest 11.11 exista, este o traditie in China, se pare ca este o data importanta si pentru ei, asa cum sunt de altfel toate zilele acestea pentru magazinele online.

Ca de fiecare data, este o campanie bine pusa la punct, cu multe oferte, premii dar si cu articole surpriza, intra si depozitul din Europa in promotie. Ne intereseaza acest aspect, produsele vin mai repede si scapam de vama.

Interesanta este si zona “Lucky Bags“, acolo sunt niste saculeti surpriza. Preturile sunt modice si nici macar nu stii ce cumperi, vei avea o surpriza abia dupa ce platesti!

black friday 2017

Urmeaza zona “Win Awesome Prizes“, este vorba despre un concurs cu premii, acolo gasiti toate detaliile, regulament dar si ce anume poate fi castigat.

Este interesanta si zona de clienti noi de la gearbest.com, observ asa ceva pentru prima data. Acolo, majoritatea produselor au preturi de sub 19.99 USD, sunt disponibile si cateva cupoane.

black friday 2017

Acestea nu sunt insa toate paginile, in afara de cea principala care le reuneste pe toate si in care gasim preturi aparent reduse inclusiv la telefoane mobile, mai exista si alte categorii. Inclusiv una in care poti cumpara fara sa platesti nimic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here