Connect with us

Stiri despre telefoane

11.11 este pe gearbest, mai tare ca Black Friday 2017

Published

on

11.11 este pe gearbest, mai tare ca Black Friday 2017, cel putin asta sustine magazinul. Nu stim daca va exista si un adevarat BF, cert este ca aceasta campanie tine pana in data de 20.11.2017. Este posibil ca in ultima zi de vineri din noiembrie, cei de la gearbest.com sa vina si cu un Black Friday.

11.11 este pe gearbest, mai tare ca Black Friday 2017

Nu este prima data cand acest 11.11 exista, este o traditie in China, se pare ca este o data importanta si pentru ei, asa cum sunt de altfel toate zilele acestea pentru magazinele online.

Ca de fiecare data, este o campanie bine pusa la punct, cu multe oferte, premii dar si cu articole surpriza, intra si depozitul din Europa in promotie. Ne intereseaza acest aspect, produsele vin mai repede si scapam de vama.

Advertisement

Interesanta este si zona “Lucky Bags“, acolo sunt niste saculeti surpriza. Preturile sunt modice si nici macar nu stii ce cumperi, vei avea o surpriza abia dupa ce platesti!

11.11 este pe gearbest, mai tare ca Black Friday 2017

Urmeaza zona “Win Awesome Prizes“, este vorba despre un concurs cu premii, acolo gasiti toate detaliile, regulament dar si ce anume poate fi castigat.

Este interesanta si zona de clienti noi de la gearbest.com, observ asa ceva pentru prima data. Acolo, majoritatea produselor au preturi de sub 19.99 USD, sunt disponibile si cateva cupoane.

Advertisement

11.11 este pe gearbest, mai tare ca Black Friday 2017

Acestea nu sunt insa toate paginile, in afara de cea principala care le reuneste pe toate si in care gasim preturi aparent reduse inclusiv la telefoane mobile, mai exista si alte categorii. Inclusiv una in care poti cumpara fara sa platesti nimic!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171