Acasă Stiri Android Si Noutati

FujiFilm Instax si Go Pro Hero CHDHA 301, preturi bune pe tomtop

0
nofollow

FujiFilm Instax si Go Pro Hero CHDHA, preturi bune pe tomtop, magazinul ne asigura ca produsele sunt originale si ca reducerile sunt reale.

Nu as fi scris acest articol in mod normal, insa pentru Go Pro Hero exista chiar si un cupon de reducere, pretul scade astfel de la 69 la 63USD, cuponul ce trebuie folosit este ACCAM6. Am observat si la noi in tara aceasta camera, pretul este de peste 600 lei la eMag, codul de produs este tot CHDHA-301.

Este o camera de actiune cu procesor de imagine Ambarella A7LS. Fiind un Go Pro, nu punem la indoiala calitatea constructiei sau calitatea imaginilor capturate. Clipurile video se captureaza la o rezolutie maxima 1080P si 30 cadre pe secunda, sau 720p si 60 fps.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy Fold, specificatii si pret

Detaliile complete si oferta, accesand acest link.

Pe de alta parte, FujiFilm Instax Mini 8 este o camera foto clasica, adica nu vom folosi un card de memorie sau alte dispozitive de stocare. Asa cum vedeti si in clipul de mai sus, camera foto este capabila sa tipareasca pozele imediat dupa ce acestea au fost capturate.

Este o camera fashion si destul de simpatica, nu foarte scumpa.  FujiFilm Instax Mini 8 costa 59.99 USD in cadrul ofertei tomtop.com, detaliile tehnice pot fi vazute accesand acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here