Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei prezinta castile FreeBuds SE cu pret mic si anularea zgomotului

Published

on

Huawei prezinta castile FreeBuds SE si ne spun ca sunt bune pentru scoala online, in cazul in care vor mai exista cursuri de acest gen. Dar sunt catalogate ca fiind ideale si la birou, in vacanta, fiind catalogate drept un accesoriu mereu la moda.

Probabil ca sunt destinate celor tineri si mai putin pretentiosi, pretul acestor casti fara fir fiind unul accesibil, cel putin in comparatie cu FreeBuds Pro 2. Perechea de casti are un design semi in-ear, și au fost construite se muleze în mod natural pe conturul urechii externe și sa nu puna presiune pe canalul auditiv.

Huawei FreeBuds SE

Huawei FreeBuds SE vin la pachet trei dopuri de silicon de diverse marimi, suportul (ce serveste si pentru incarcare) fiind disponibil in culoarea alba sau albastra. Nu se mai promite un bass puternic, difuzoare de 10 mm, cupola de titaniu PEEK+PU+PET si chiar funcție de anulare a zgomotului de fundal din mediul ambiental (ENC).

Advertisement

Huawei prezinta castile FreeBuds SE cu pret mic si anularea zgomotului

Huawei FreeBuds SE promit ca atuni cand carcasa este incarcata 100%, sa asigure pana la 24 de ore de ascultare de muzică, în timp ce căștile încarcate complet sa oferă șase ore neîntrerupte. În cazul apelurilor telefonice, suportul incarcat full garanteaza pana la 16 ore, pe când căștile încărcate asigură patru ore de conversatii in apeluri.

FreeBuds SE

Senzorul G permite utilizatorilor puna pauza unei piese muzicale, sa o reporneasca, sa răspunda la apeluri sau sa le termine cu o simpla apasare cu buricele degetelor pe caști. Sezorul IR simte atunci cand o casca este scoasa din ureche si opreste automat redarea melodiei.

Perechea de casti Huawei FreeBuds SE este disponivola pentru precomanda în intervalul 12-17 august, la pretul de 219 lei. Producatorul promite “o calitate audio impresionantă la un pret accesibil tuturor.”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des